Libnet.ro
UNICEF

09:30

Victor Ponta anunta SCHIMBAREA lui Liviu Dragnea: Cine va fi viitorul PRESEDINTE al PSD

B1 B1,
Victor Ponta anunta SCHIMBAREA lui Liviu Dragnea: Cine va fi viitorul PRESEDINTE al PSD

Victor Pontaanunta caLiviu Dragneava fi schimbat din functia de presedinte al PSD. Conform fostului lider al social-democratilor, Dragnea va fi inlocuit deMihai Tudose. Ponta a. continuă pe B1

Victor Ponta anunta ca vrea sa infiinteze un nou partid, cu oameni din PSD si din ALDE

Fostul presedinte PSD Victor Ponta, in prezent deputat independent, a anuntat, duminica seara. la postul Antena 3, ca se gandeste sa infiinteze un nou partid politic.

Victor Ponta un NOU ATAC la adresa lui Dragnea: Pacat de PSD!

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi, pe Facebook, desemnarea secretarului de stat de la Educatie Petru Andea drept coordonator al activitatii filialei PSD Timis pana la alegerea noului presedinte,.

Victor Ponta: Stiu foarte multe lucruri despre Liviu Dragnea. Ce ii reproseaza fostul premier liderului PSD in cazul Hidroelectrica

Invitat in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, Victor Ponta a dezvaluit ca stie foarte multe lucruri despre liderul PSD, Liviu Dragnea, dar nu vrea sa le dezvaluie. Stiu o multime de lucruri despre.

Victor Ponta: Liviu Dragnea merge mai departe. Pacat de PSD

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi, pe Facebook, desemnarea secretarului de stat de la Educatie Petru Andea drept coordonator al activitatii filialei PSD Timis pana la alegerea noului presedinte,.

Ponta, inca un atac la Liviu Dragnea: PSD e condus in ritm de samba

Victor Ponta a tinut sa precizeze pe pagina sa de Facebook ca Mihai Tudose este un bun jucator de sah, insa nu a uitat sa arunce din nou un atac la adresa lui Liviu Dragnea. E adevarat - Mihai.

Victor Ponta: Eu cred ca la un moment dat Tudose va prelua conducerea PSD. Dragnea este un catastrofal numar unu

Victor Ponta, fost premier si fost presedinte al PSD, a declarat, duminica seara, ca el crede ca actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD. Ponta a facut aceasta declaratie la postul Antena 3.

O piatra de moara cu numele de Liviu Dragnea

Pentru cine urmareste cu o atentie cat de cat constanta evolutiile de pe scena politica din Romania intrebarea nu este daca, ci cand va fi inlocuit dl. Liviu Dragnea de la conducerea PSD.

Scrisoare epocala a ministrului de externe Sigmar Gabriel catre cetatenii turci din Germania, in care anunta schimbarea politicii guvernului german fata de politica Turciei

Sambata 22 iulie, ministrul de externe german, Sigmar Gabriel, a adresat pe site-ul oficial al Ministerului de Externe o scrisoare deschisa catre cetatenii turci din Germania. In aceasta scrisoare, el anunta schimbarea politicii guvernului Angelei Merkel fata de politica Turciei, asigurandu-i totodata pe concetatenii turci ca aceasta schimbare de pozitie nu se indreapta impotriva lor sau a oamenilor din Turcia.

Sabin Orcan: Teleormanul este cel mai sarac judet al Romaniei, dar firma fiului lui Liviu Dragnea are cifra de afaceri de 40 de milioane de euro

Teleormanul este cel mai sarac judet al Romaniei, dar firma fiului lui Liviu Dragnea are o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro, a declarat, duminica, la B1 Tv, Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera.

PSD 2.0. Rivalii lui Liviu Dragnea din partid fac opozitie pe Facebook

Liderul PSD Liviu Dragnea e luat la tinta de mai multi actuali sau fosti colegi, fiind criticat pentru mana forte cu care conduce partidul. Ultimul intrat in corul opozantilor interni ai lui Dragnea e Eugen Teodorovici, persoana caruia i s-a demonstrat de conducere ca libera exprimare si devierea de la linia formatiunii aduce retragerea din functii guvernamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )