Libnet.ro
UNICEF

08:47

Victor Ponta anunta ca va vota pentru demiterea Cabinetului Orban

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta anunta ca va vota pentru demiterea Cabinetului Orban

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri ca va vota motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban. Pro Romania are 27 de parlamentari, iar PSD si UDMR au impreuna 234, ceea ce inseamna ca impreuna pot demite guvernul cu 261 de voturi. continuă pe Hotnews

VICTOR PONTA ANUNTA CA VA VOTA MOTIUNEA PSD: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune

Victor Ponta a anuntat, miercuri, cu doua ore inainte de motiune, ca el va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune.

Victor Ponta, reactie furibunda dupa ce Guvernul Orban a adoptat ordonante de urgenta pe banda rulanta: Ne miram ca ne ducem toti spre dezastru?

Victor Ponta a avut o reactie acida dupa deciziile surprinzatoare luate de Guvernul Orban in sedinta, in care au fost adoptate 25 de ordonante de urgenta si 31 de hotarari de guvern.

Calendarul motiunii de cenzura va fi stabilit marti. PSD si UDMR au strans 208 semnaturi, dar au nevoie de 233 de voturi pentru demiterea Guvernului Orban

Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc in sedinta, marti, incepand cu ora 12,00, pentru a stabili cand va fi dezbatuta si votata motiunea de cenzura depusa de PSD si UDMR.

Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban. Victor Ponta ar putea vota pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura contra Guvernului Orban se voteaza miercuri, pe 5 februarie. Victor Ponta a facut un anunt, chiar cu o zi inainte de acest moment decisiv. Motiunea a fost initiata de catre PSD si UDMR, documentul oficial fiind citit luni in plenul Senatului. Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban Victor Ponta ar putea sa .

Liviu Plesoianu, mesaj inainte de motiunea de cenzura: Voi vota pentru plecarea ministrilor simbiotici, condusi de anexa Bizarului din Deal

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a precizat intr-o postare pe Facebook ca va vota motiunea pentru demiterea Guvernului Orban, subliniind ca la cate au facut deja, zeci de mii de romani ar fi trebuit deja sa ii salute zilnic din Piata Victoriei.

Ponta schimba iar tabara si anunta ca va vota motiunea de cenzura: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru. PSD ar avea acum majoritatea pentru daramarea Guvernului Orban

Victor Ponta a anuntat ca va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune. Nu am votat guvernul PNL Orban pentru ca nu am avut.

Victor Ponta explica de ce Klaus Iohannis nu il poate nominaliza tot pe Orban premier: Cei care nu invata din istorie o repeta

Victor Ponta, liderul PRO Romania, l-a atentionat pe presedintele Klaus Iohannis sa nu faca aceeasi greseala caTraian Basescu in 2009 si sa-l numeasca tot pe Ludovic Orban premier, adaugand ca lucrul acesta ar putea conduce la o criza politica.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta in ziua motiunii de cenzura. Avertisment pentru romani

Astazi in sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, PSD a pierdut majoritatea in Senat, iar pentru ca actualul Guvernul sa fie demis sunt necesare 233 de voturi. Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, pentru .

Victor Ponta, declaratie savuroasa in Parlament: Un singur lucru, draga Ludovic, m-am operat de picior, n-am fost la o clinca de dezalcoolizare

Victor Ponta a venit cu o replica savuroasa la adresa lui Ludovic Orban, in timpul votului pe motiunea de cenzura. Liderul Pro Romania l-a ironizat pe Premier sustinand ca el s-a operat la picior, nu a fost la o clinica de dezalcoolizare.

Reactia lui Traian Basescu dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune: Este o situatie de un ridicol absolut. Asta nu mai e tara

Traian Basescu a comentat situatia politica generata de demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, spunand ca este de un ridicol absolut. El a atras atentia ca in tara mai sunt si alte probleme, un exemplu fiind justitia, care nu functioneaza, e oprita, suparata pe viata. Asta nu mai e tara!, a afirmat fostul presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )