Libnet.ro
UNICEF

16:00

Victor Ponta: Bugetul pe 2015, foarte probabil sa fie trimis in Parlament de viitorul premier/ E norocos cel care o sa vina dupa mine, ii lasam cel mai mic deficit din istoria Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Bugetul pe 2015, foarte probabil sa fie trimis in Parlament de viitorul premier/ E norocos cel care o sa vina dupa mine, ii lasam cel mai mic deficit din istoria Romaniei

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat sambata, la Sibiu, ca bugetul pentru 2015 este foarte probabil sa fie trimis in Parlament de viitorul premier si viitorul Guvern, la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lui decembrie, relateaza Agerpres. El a mai spus ca viitorul prim-ministru va fi foarte norocos, pentru ca mosteneste cel mai mic deficit din istoria Romaniei. continuă pe Hotnews

Ponta: Bugetul pe 2015, foarte probabil sa fie trimis in Parlament de viitorul premier, la sfarsitul lui noiembrie

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat sambata, la Sibiu, ca bugetul pentru 2015 este foarte probabil sa fie trimis in Parlament de viitorul premier si viitorul Guvern, la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lui decembrie.

Victor Ponta: Romania este capabila ca in trei ani sa aduca bugetul apararii la 2% din PIB

Premierul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale, a declarat, joi, ca Romania este capabila sa asigure, asa cum a facut in ultimii doi ani, o crestere a bugetului alocat cheltuielilor de aparare si acest lucru se va face si in urmatorii trei ani, pana se va ajunge la acel angajament minim de 2% din PIB.

Victor Ponta: Romania este capabila ca in trei ani sa aduca bugetul apararii la 2% din PIB

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania este capabila sa asigure o crestere a bugetului aolcat cheltuielilor de aparare in urmatorii trei ani, pana se va ajunge la angajamentul minim de 2% din PIB,.

Victor Ponta: Romania trebuie sa fie un exemplu de succes in regiune de integrare in UE

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, in deschiderea celei de-a treia editii a Bucharest Forum, ca in urmatorii 4-5 ani, tara noastra trebuie sa reprezinte un exemplu de succes pentru vecinii sai din regiune, in ceea ce priveste.

Victor Ponta: Guvernul are in vedere indexarea pensiilor mici cu pana la 5% de la 1 ianuarie 2015 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, de la 1 ianuarie 2015, Guvernul are in vedere indexarea pensiilor mici cu pana la 5 procente. Valoarea punctului de pensie a crescut cu aproape 30 de lei de la inceputul.

Victor Ponta: Accizele pentrul anul viitor vor fi, cu siguranta, mai mici

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca accizele pentru anul 2015 vor fi, cu siguranta, mai mici. Se lucreaza la Ministerul de Finante impreuna cu partenerii nostri internationali, cu Comisia Europeana.

Victor Ponta, la Antena 3: Nu am luat Justitia de la Basescu ca sa o ducem la Ponta/Poate procurorul general ar trebui ales ca in SUA si nu numit

Premierul Victor Ponta crede ca exista procurori care raspund la comenzi politice si fac abuzuri si anunta ca acestia vor plati dupa ce el va ajunge presedinte. Intrebat de jurnalistii din studio de ce nu-i pedepseste acum pe procurorii care fac politie politica fiindca are toata puterea, Ponta spune ca nu intra in atributiile premierului si nu poate lua Justitia de la Basescu si sa o ducem la Ponta. Premierul a refuzat insa sa raspunda direct daca regreta acum numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA. Ponta: Presa basista ii umple de noroi pe oameni ca Andronescu si Atanasiu.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Sibiul e un oras care mi-a placut intotdeauna, nu am inteles niciodata de ce domnul Iohannis mereu vrea sa plece de aici

Premierul Victor Ponta a fost prezent sambata la Sibiu, in cea de-a doua zi de campanie pentru alegeri prezidentiale 2014. Ponta a vizitat Spitalul din Sibiu, dar si Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului.

Victor Ponta despre schimbarea calitatii sale in dosarul Microsoft: Basescu nu mai are informatii serioase

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, sambata, la Brasov, daca crede ca Traian Basescu are informatii privind o posibila schimbare a calitatii sale in dosarul Microsoft, seful Guvernului raspunzand: Presedintele nu mai are de mult informatii serioase si adaugand ca nu se simte amenintat. Intrebat in legatura cu acuzatiile aduse de seful statului la adresa sa in dosarul Microsoft, premierul Ponta a spus ca s-a obisnuit cu acuzatiile din partea lui Traian Basescu si ca el considera important sa vorbeasca despre ce va face daca va fi ales presedinte. De ce nu m-a acuzat pana acum Traian Basescu, mai e ceva? . ) Am invatat de la domnul Basescu ce sa nu fac daca ajung presedinte, a spus Ponta.

Victor Ponta = Victor Orban. Ce se mai poate face

Un inalt oficial american, Victoria Nuland, a lansat joi o critica fara precedent impotriva unor lideri politici din Europa Centrala care profita de avantajele de membri NATO si UE, care par sa fi uitat de valorile pe care se bazeaza aceste instutii. Aluziile la Viktor Orban, premierul Ungariei, si Victor Ponta, premierul Romaniei, sunt cat se poate de clare. O fraza ii este dedicata premierului Orban: Cum puteti sa dormiti dumneavoastra sub patura articolului 5 al NATO in timp ce vorbiti deschis despre democratie neliberala, teorie impinsa pana la ultranationalism; restrictionarea presei libere sau demonizarea societatii civile?.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )