Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cand va fi comunicat rezultatului testului pentru coronavirus efectuat premierului Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Cand va fi comunicat rezultatului testului pentru coronavirus efectuat premierului Ludovic Orban

Rezultatul testului pentru coronavirus la care a fost supus premierul Ludovic Orban urmeaza sa fie comunicat marti, 24 martie, intre orele 10. continuă pe Antena3

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban va fi anuntat marti

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban va fi anuntat marti. A fost necesara prioritizarea prelucrarii probelor prelevate in cazul persoanelor simptomatice, lucrate in cadrul Institutului Cantacuzino. Acest fapt, precum si necesitatea unei pauze de functionare a aparatelor de testare, a determinat amanarea prelucrarii probelor in cazul premierului pentru ziua de marti, au transmis autoritatile.

Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Situatia scapa de sub control

In plina pandemie de coronavirus, Clinica Sanador anunta ca testeaza populatia, dar contra cost. Rezultatul testului sunt comunicate in 24 de ore, iar pretul este de 350 de lei. Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Acesta este anuntul pe site-ul clinicii Sanador. Jurnalista Paula Rusu a comentat insa situatia: Cel .

Celebrul antrenor al Galatasaray, Fatih Terim, testat pozitiv pentru coronavirus. Este internat si se simte destul de bine

Antrenorul echipei de fotbal Galatasaray a declarat luni seara ca a fost diagnosticat cu COVID-19. Rezultatul testului pe care l-am facut pentru coronavirus a venit azi si este pozitiv. Sunt in spital, ma.

Ludovic Orban, izolat din 13 martie la Vila Lac, va face luni al doilea test pentru coronavirus

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - va face luni dimineata al doilea test pentru coronavirus, iar in cazul in care rezultatul va fi negativ va incheia perioada de izolare de 14 zile, a anuntat, duminica, Guvernul.

Pacientul din Bucuresti care a murit astazi a stat internat 4 zile la Spitalul Universitar pana sa fie testat pentru coronavirus

Pacientul de 74 de ani infectat cu coronavirus care a murit astazi la Spitalul Victor Babes din Capitala s-a prezentat lunea trecuta, de unul singur, la Spitalul Universitar din Bucuresti, din cauza ca avea febra si tuse. El a fost internat initial, luni, la Spitalul Universitar si a fost testat pentru coronavirus abia 4 zile mai tarziu, vineri, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

Medicii spun ca leacul pentru coronavirus exista deja. Ce ne lipseste, insa

De ce nu avem medicamente pentru a trata COVID-19 si cat timp va dura pentru a le dezvolta? SARS-CoV-2 coronavirusul care provoaca boala COVID-19 este complet nou si ataca celulele intr-un mod inedit. Fiecare virus este diferit, la fel si medicamentele folosite pentru a le trata. Medicii spun ca leacul pentru coronavirus exista .

Vesti bune in privinta noului vaccin pentru coronavirus. Ce a descoperit Rusia

Omenirea se confrunta cu o mare criza de sanatate, cea mai mare din acest secol, motiv pentru care cursa contra cronometru pentru gasirea unui antidot a inceput, iar cercetatori din toata lumea participa. Vesti bune in privinta noului vaccin pentru coronavirus S-au anuntat teste in toata lumea, dar se pare ca pana la aparitia unui .

Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus. Ce a urmat apoi

Un medic din Romania a anuntat recent faptul ca a gasit leacul pentru coronavirus. Totul s-a dovedit a fi un intreg scenariu de film. Cine este protagonistul si ce a urmat dupa anuntul cel mare? Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus Scenariu de film mut asa ar putea fi .

Antrenorul Fatih Terim a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Fatih Terim, antrenorul formatiei Galatasaray Istanbul, in varsta de 66 de ani, a anuntat, luni, ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Rand Paul a devenit primul senator din SUA al carui test pentru coronavirus a iesit pozitiv

Senatorul republican al SUA, Rand Paul, a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv, unei declaratiiemisa duminica de reprezentantii sai. Astfel, acesta a devenit primul senator din SUA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )