Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta compara 22 decembrie 1989 cu 21 decembrie 2014

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta compara 22 decembrie 1989 cu 21 decembrie 2014

Premierul Victor Ponta s-a declarat duminica bucuros ca se incheie o perioada de dispute si scandal, referindu-se la incheierea mandatului lui Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Cum mi-am petrecut ziua de 22 decembrie 1989

Imisi amintesc ca, in acea zi teribila, la Universitate, in Bucuresti, vitrinele librariei Eminescu erau sparte si ca in fata statuilor, o masina de pompieri spala asfaltul de singe.

Victor Ponta, un calau neindemanatic: Ne-a lasat sa ne chinuim cu capul pe butuc

Jurnalistul Liviu Avram il compara, intr-un editorial postat pe Adevarul. ro. , pe Victor Ponta cu calaul Mariei Stuart, aratand cum proiectele lui premierului au esuat rand pe rand. Prin multe din.

Filmul Revolutiei din Decembrie 1989 de la Cugir, al doilea oras liber de comunism dupa Timisoara

Revolutia in judetul Alba a inceput la Cugir in 21 decembrie 1989 si a cuprins Alba Iulia si localitatile invecinate. Cugirul a fost al patrulea oras din Romania in care au izbucnit manifestari impotriva regimului Ceausescu. Primele miscari de strada de la Cugir au avut loc la ora 9,45 pe 21 decembrie 1989.

VIDEO 21 decembrie 1989, ultimul discurs al lui Nicolae Ceausescu

Pe 21 decembrie 1989, Nicolae Ceausescu a tinut ultimul sau discurs public. A fost ziua cand s-a depasit un prag psihologic. Participantii la miting l-au intrerupt pe nea Nicu inca din primul minut al cuvantarii.

Detalii explozive dintr-un dosar DIICOT/SIE: Dan Voiculescu, suspectat ca si-a insusit sute de milioane de dolari in Decembrie 1989

Dan Voiculescu si-ar fi insusit intre 150-300 milioane de dolari in decembrie 1989 si in primele luni din 1990, se arata intr-un raport al DIICOT si SIE, publicat joi pe site-ul flux24. ro, care prezinta toate.

Cum au scapat de pedepse militienii si militarii care au ucis manifestantii la Catedrala, in 18 decembrie 1989

In 18 decembrie 1989, trei timisoreni au fost omorati pe treptele Catedralei. Alte cinci persoane au fost ranite de gloantele trase din cordonul militienilor si militarilor.

VIDEO Cum au scapat de pedepse militienii si militarii care au ucis manifestantii la Catedrala, in 18 decembrie 1989

In 18 decembrie 1989, trei timisoreni au fost omorati pe treptele Catedralei. Alte cinci persoane au fost ranite de gloantele trase din cordonul militienilor si militarilor.

Ioana Petrescu, din nou consilier al premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, decizia prin care Ioana Petrescu, fostul ministru al Finantelor, este numita consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului. Aceasta anuntase, luni, ca va reveni in pozitia.

Premierul Victor Ponta va prezenta marti starea constructiilor de autostrazi din Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat, pe pagina personala de pe Facebook, ca marti va face o prezentare despre starea constructiilor de autostrazi din Romania. Anuntul lui Ponta vine dupa deschiderea traficul pe o.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se intalnesc luni la Palatul Cotroceni. Premierul a confirmat intalnirea

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se vor intalni, luni, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Seful statului si primul ministru vor discuta despre prioritatile guvernarii, precum si despre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )