Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose, primii pe lista Pro Romania pentru europarlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose, primii pe lista Pro Romania pentru europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, deschide lista partidului pentru alegerile europarlamentare, fiind urmat de Corina Cretu, Mihai Tudose si Iurie Leanca. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose si fostul premier al Republicii Moldova deschid lista Pro Romania pentru alegerile europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, comisarul european Corina Cretu si fostul prim-ministru Mihai Tudose deschid lista pentru alegerile europarlamentare.

VICTOR PONTA: Sunt convins ca Mihai Tudose va fi bine

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine, intr-un mesaj publicat, astazi, pe contul sau de Facebook, ca erau mai multi colegi alaturi de Mihai Tudose in momentul in care acestuia i s-a facut rau.

Corina Cretu s-a inscris in Pro Romania

Comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, si-a depus luni adeziunea la Partidul Pro Romania, condus de fostul premier Victor Ponta.

Corina Cretu s-a inscris in Pro Romania: Am decis, dupa aproape 30 ani de politica, sa ma despart de partidul alaturi de care am pornit la drum

Comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, si-a depus luni adeziunea la Partidul Pro Romania, condus de fostul premier Victor Ponta. Am decis, dupa aproape 30 ani de politica, sa ma.

Victor Ponta, detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca fostul prim-ministru Mihai Tudose, care a suferit marti un infarct miocardic, se simte bine, exprimandu-si totodata increderea ca in curand acesta se va im.

Victor Ponta, informatii despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat la vestea infarctului suferit de Tudose. Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alaturi de el la momentul in care nu s-a simtit bine din.

Mihai Tudose a fost dus in stare critica la spital. Diagnosticul: infarct. Medicii decid la aceasta ora daca-l opereaza

Fostul premier PSD Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau la o sedinta de partid. Liderul Pro Romania Victor Ponta a confirmat ca Mihai Tudose a suferit un infarct. Fostul premier a fost transportat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu.

Mihai Tudose a fost dus in stare critica la spital. I s-a oprit inima de mai multe ori. Medicii i-au montat doua stenturi. Care este primul sau mesaj dupa infarct

Fostul premier PSD Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau la o sedinta de partid. Liderul Pro Romania Victor Ponta a confirmat ca Mihai Tudose a suferit un infarct. Fostul premier a fost transportat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare.

COMISARUL EUROPEAN CORINA CRETU: Raportul privind protectia bugetului UE nu e o masura indreptata catre Romania

Comisarul european Corina Cretu a declarat astazi ca Raportul privind protectia bugetului UE in cazul deficientelor generalizate ale statului de drept, adoptat in ianuarie de Parlamentul European, este o masura indreptata catre fiecare tara din Uniune, nu in special catre Romania.

CORINA CRETU, LA BEC: Doresc ca Romania sa se integreze mai mult in UE

Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala, care candideaza pentru un nou mandat in PE din partea Pro Romania, a declarat astazi ca isi doreste ca tara noastra sa se integreze mai mult in UE, exprimandu-si ingrijorarea fata de aceasta izolare si acest discurs impotriva Uniunii Europene .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )