Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta: Simona Halep va fi ambasador al turismului romanesc

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Simona Halep va fi ambasador al turismului romanesc

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la utlima editie a Roland Garros, va fi ambasador al turismului romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta. Unde este cazul, marim premiile, in alte parti facem alte. continuă pe Antena3

Simona Halep va fi ambasador al turismului romanesc

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la utlima editie a Roland Garros, va fi ambasador al turismului romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta.

Americanii explica ce ar insemna pentru Simona Halep sa castige titlul la Roland Garros

Jurnalistii americani de la USA Today le-au analizat cu lux de amanunte pe cele doua jucatoare care se vor duela pentru suprematie pe zgura pariziana, Maria Sarapova si romanca Simona Halep. Daca va triumfa jucatoarea noastra, ea va bifa cateva borne istorice, ce o vor propulsa in galeria numelor grele din tenisul mondial.

Victor Ponta si-a prezentat trofeele din biroul de premier: Racheta de tenis primita de la Simona Halep, la loc de cinste. Sunt convins ca unii vor comenta acum

Premierul Victor Ponta i-a prezentat lui Victor Ciutacu Romania TV) trofeele din biroul sau, seful guvernului laudandu-se si cu o racheta de tenis primita de la Simona Halep. Sunt convins ca unii vor comenta acum, a declarat seful guvernului. Ponta: M-am intalnit la Roland Garros cu Crin si Geoana.

Victor Ponta si-a prezentat trofeele din biroul de premier: Racheta de tenis primita de la Simona Halep, la loc de cinste. Sunt convins ca unii vor comenta acum... Nu m-ati vazut sarind peste Simona in arena

Premierul Victor Ponta i-a prezentat lui Victor Ciutacu Romania TV) trofeele din biroul sau, seful guvernului laudandu-se si cu o racheta de tenis primita de la Simona Halep. Sunt convins ca unii vor comenta acum . ) Au fost la Roland Garros si Crin Antonescu si Mircea Geoana. Daca eu as spune ca din cauza lui Crin ati zice ca sunt cazut in cap, nu? Sau din cauza altcuiva, a fost replica premierului dupa ce a fost vehement acuzat de iubitorii sportului alb ca politizeaza evenimentul.

Roland Garros: Simona Halep, invinsa dupa o finala superba de Maria Sharapova (4-6, 7-6(5), 4-6)

Simona Halep a ratat sansa de a ridica deasupra capului trofeul de la Roland Garros, jucatoarea noastra fiind invinsa in finala competitiei de Maria Sharapova. Meciul de pe Philippe Chatrier a fost unul spectaculos, cu accente dramatice pe alocuri. A fost 6-4, 6-75) si 6-4 pentru jucatoarea din Rusia, dupa trei ore si doua minute de joc. A fost al doilea succes al Mariei pe zgura de la Paris.

Simona Halep, pe locul doi in clasamentul all time al premiilor din tenis obtinute de sportivii romani

Jucatoarea de tenis Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul all time al premilor obtinute in tenis de sportivii romani. De asemenea, premiul Simonei Halep de la Paris este cel mai mare obtinut.

Tenis: Simona Halep ocupa oficial locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Cu 6. 435 puncte, Halep a depasit-o pe jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska,.

Simona Halep, despre finala cu Maria Sharapova: Nu vreau sa o las pe ea sa conduca jocul

Simona Halep se afla la doar un meci distanta de realizarea unui mare vis, castigarea turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Jucatoarea noastra o va intalni in finala competitiei pe Maria Sharapova. Nu vreau sa o las pe ea sa conduca jocul. Pentru mine e important sa fiu agresiva, a punctat Simona inainte de marele meci.

Simona Halep e in finala la Roland Garros si devine numarul 3 mondial. Prima jucatoare dupa 7 ani care ajunge in finala fara sa piarda vreun set! Finala: sambata, ora 16:00

Simona Halep a reusit o performanta uriasa si s-a calificat joi in finala de la Roland Garros, acolo unde poate deveni cu adevarat uriasa in cazul in care o va bate pe Maria Sharapova da, la fel ca si pana acum, in doua seturi). Jucatoarea noastra va disputa, sambata de la ora 16:00, finala turneului si se afla pentru prima oara in cariera intr-o asemenea faza la un Mare Slem. Calificarea in ultimul act la French Open a dus-o pe locul 3 mondial, asa cum v-am anuntat in premiera de acum doua saptamani, atunci cand totul parea doar o nebunie. Halep si-a asigurat un cec de 825. 000 de euro pentru calificarea in finala, iar daca va castiga turneul va primi 1,65 milioane de euro. Meciul continua pe Forum, acolo unde s-au scris peste 1. 200 de mesaje doar pe turneul de fete de la Roland Garros.

Simona Halep a urcat pe locul 3 WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep 22 de ani), a urcat, in premiera, pe locul al treilea in clasamentul WTA dat publicita and tii astazi, dupa cea mai buna performan and ta a carierei sale, finala de la Roland Garros, disputata sambata cu rusoaica Maria Sarapova.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )