Libnet.ro
UNICEF

19:16

Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Astazi, invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei sunt presedintele senatului, Crin Antonescu, primul ministru, Victor Ponta, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Ce plan politic au? Cum rezolva. continuă pe Antena3

Crin Antonescu la Antena 3: De ce ii cereti lui Gigi Becali mai mult decat UNPR-ului sau lui Frunzaverde?!

Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu se afla in platoul emisiunii Sinteza zilei de pe Antena 3. Cei trei oameni politici si-au reafirmat increderea unul in celalalt precum si in continuitatea proiectului politic USL. Liderul liberal a vorbit despre alianta PNL-PNG spunand ca este vorba despre o simpla candidatura a unui om care crede in proiectul lor politic si nu intelege de ce lumea ii cere lui Gigi Becali mai multe decat UNPR-ului sau lui Sorin Frunzaverde.

Crin Antonescu: Nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului/ Vom vota incheierea unui acord cu PNG/ Nu am discutat niciun fel de subiect legat de finantare

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu poate vorbi in numele PSD-ului in ceea ce priveste un acord politic intre USL si formatiunea lui Gigi Becali - Partidul Noua Generatie PNG). Liderul liberal a tinut insa sa precizeze ca nu e nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului si ca PNL a deschis si va deschide locurile sale unor oameni din societatea civila, unor oameni din peisajul intelectual. Intrebat daca acordul cu PNG si candidatura lui Becali pe locurile PNL vor fi supse votului, Antonescu a raspuns afirmativ.

Crin Antonescu: Nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului. ...

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu poate vorbi in numele PSD-ului in ceea ce priveste un acord politic intre USL si formatiunea lui Gigi Becali - Partidul Noua Generatie PNG). Liderul liberal a tinut, insa, sa precizeze ca nu e nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului si ca PNL a deschis si va deschide locurile sale unor oameni din societatea civila, unor oameni din peisajul intelectual. Intrebat daca acordul cu PNG si candidatura .

Victor Ponta: Sunt bani pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap

Luni seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, invitatii lui Mihai Gadea au fost presedintele senatului, Crin Antonescu, primul ministru, Victor Ponta, si primarul general al Capitalei, Sorin.

Victor Ponta: Am identificat resursele necesare pana la sfarsitul anului din incasari suplimentare

Luni seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, invitatii lui Mihai Gadea au fost presedintele senatului, Crin Antonescu, primul ministru, Victor Ponta, si primarul general al Capitalei, Sorin.

Sorin Oprescu: Am bani pentru subventie la gigacalorie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni seara la emisiunea Sinteza zilei cu Mihai Gadea de la Antena 3, ca sunt bani pentru a subventiona incalzirea si in aceasta iarna. Am bani pentru.

Crin Antonescu sustine candidatura USL a lui Becali

Crin Antonescu, co-presedintele USL, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca a fost contactat de George Becali, care si-a exprimat intentia de a sustine, impreuna cu partidul sau, Partidul National.

VIDEO Cum radea Crin Antonescu de Becali in 2008: La ce oameni sunt in Parlament poate sa ...

Intr-o emsiune difuzata pe Antena 3, la Agentul VIP, amfitrionul Cristi Brancu il are ca invitat in studio pe Crin Antonescu. Moderatorul ii cere fostului presedinte interimar al Romaniei sa comenteze un top 10 aberatii scoase de VIP-uri. Se ajunge la o declaratie aberanta facuta de Gigi Becali locul 3 in clasamentul lui Brancu): nu mai e mult pana mai e foarte putin, ii citeste Brancu declaratia facuta de Becali. Crin Antonescu rade in hohote mai multe zeci de secunde. Discutia capata .

Sorin Oprescu s-a intalnit cu o delegatie chineza

Primarul General, Sorin Oprescu, a primit astazi, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti, vizita unei delegatii chineze, formata din reprezentanti ai grupului Shanghai Urban Construction Group SUCG) International Engineering Co. Ltd. cu care a discutat despre posibilitatea incheierii unui parteneriat public-privat pentru realizarea proiectului inchidere Inelul Median de circulatie la Zona Nord-Autostrada Urbana-tronson Lacul Morii - Soseaua Colentina, arata un comunicat de presa.

Autostrada suspendata a primarului Sorin Oprescu, obiectul interesului unui grup de constructii din China

Shanghai Urban Construction Group SUCG) din China se declara interesat de autostrada suspendata pe care Sorin Oprescu vrea sa o construiasca in Bucuresti. Grupul de constructii din China va analiza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )