Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Oprescu: Am bani pentru subventie la gigacalorie

Antena3 Antena3,
Sorin Oprescu: Am bani pentru subventie la gigacalorie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni seara la emisiunea Sinteza zilei cu Mihai Gadea de la Antena 3, ca sunt bani pentru a subventiona incalzirea si in aceasta iarna. Am bani pentru. continuă pe Antena3

Sorin Oprescu: Am bani pentru subventie la gigacalorie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni seara, la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, ca sunt bani pentru a subventiona incalzirea si in aceasta iarna.

Sorin Oprescu s-a intalnit cu o delegatie chineza

Primarul General, Sorin Oprescu, a primit astazi, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti, vizita unei delegatii chineze, formata din reprezentanti ai grupului Shanghai Urban Construction Group SUCG) International Engineering Co. Ltd. cu care a discutat despre posibilitatea incheierii unui parteneriat public-privat pentru realizarea proiectului inchidere Inelul Median de circulatie la Zona Nord-Autostrada Urbana-tronson Lacul Morii - Soseaua Colentina, arata un comunicat de presa.

Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Astazi, invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei sunt presedintele senatului, Crin Antonescu, primul ministru, Victor Ponta, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Ce plan politic au? Cum rezolva.

Primarul Sorin Oprescu cauta investitori pentru autostrada suspendata. Valoarea proiectului: 1,57 miliarde de euro

Primarul Sorin Oprescu cauta investitori care sa finanteze construirea autostrazii suspendate. Potrivit unui comunicat trimis de Primaria Capitalei, edilul s-a intalnit, vineri, cu o compania chineza si una turca pentru a le prezenta proiectul. Municipalitatea sustine ca ambele firme au fost interesate insa deocamdata nu s-a stabilit nimic concret. Potrivit estimarilor facute de Primaria Capitalei, construirea acestui drum costa 1,57 miliarde de euro.

Victor Ponta: Sunt bani pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap

Luni seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, invitatii lui Mihai Gadea au fost presedintele senatului, Crin Antonescu, primul ministru, Victor Ponta, si primarul general al Capitalei, Sorin.

Autostrada suspendata a primarului Sorin Oprescu, obiectul interesului unui grup de constructii din China

Shanghai Urban Construction Group SUCG) din China se declara interesat de autostrada suspendata pe care Sorin Oprescu vrea sa o construiasca in Bucuresti. Grupul de constructii din China va analiza.

Ponta: Avem bani pentru salarii, pensii, indemnizatii si alte cheltuieli, realocati din alte parti

Victor Ponta a declara ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului,insa fondurile necesare in acest sens urmand sa fie realocate.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului. Fondurile necesare in acest.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii, care urmeaza sa fie realocati din alte parti

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului, fondurile necesare in acest.

Adriean Videanu: Domnul Ponta nu rateaza nicio ocazie sa fie penibil. Este halucinant pentru un prim-ministru care a realizat o rectificare bugetara sa spuna ca nu are bani pentru ultimele 45 de zile ale anului

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca este halucinant ca un premier care a facut o rectificare bugetara sa afirme ca nu are bani pentru ultimele 45 de zile ale anului, apreciind ca afirmatiile lui Victor Ponta dovedesc incompetenta dusa la extrem: In orice iesire publica domnul Ponta nu rateaza nicio ocazie sa fie penibil. Este halucinant pentru un prim-ministru care a realizat o rectificare bugetara in august anul acesta, cu alte cuvinte a redesenat constructia bugetara, sa vina sa spuna in momentul de fata ca nu are bani pentru ultimile 45 de zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )