Libnet.ro
UNICEF

19:30

Victor Ponta: Cumparatorul Oltchim are zece zile la dispozitie pentru a plati pretul. Daca ne-a inselat cineva, o sa raspunda in fata legii

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Cumparatorul Oltchim are zece zile la dispozitie pentru a plati pretul. Daca ne-a inselat cineva, o sa raspunda in fata legii

Premierul Victor Ponta a avertizat vineri ca persoana care va castiga licitatia pentru preluarea Oltchim are la dispozitie intre cinci si zece zile pentru a plati pretul asumat, riscand in caz contrar sa raspunda in fata legii. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Dan Diaconescu sa vina in maxim 10 zile cu banii la Oltchim, altfel e infractiune

Premierul Victor Ponta vrea ca plata pentru pachetul majoritar al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea sa fie facuta in maxim 10 zile, in caz contrar este vorba de o infractiune. El a declarat ca privatizarea.

Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILA.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca situatia companiei Oltchim este foarte dificila, de aceea este nevoie de responsabilitate. Citeste si:Privatizarea Oltchim, AMANATA pana in 20 septembrieDan Diaconescu vrea Oltchim: Actiunile vor fi distribuite fiecarui doritor din RomaniaVulpescu: Reprezentantii Gazprom cer amanare cu doua saptamani pentru analiza litigiilor la Oltchim Prim-ministrul a subliniat ca trebuie sa tinem cont de importanta strategica pe care Oltchim o are .

Victor Ponta despre privatizarea Oltchim: Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic

Premierul Victor Ponta crede ca participantii la licitatia pentru privatizarea Oltchim vor genera un spectacol. Pot sa anticipez ca va fi un spectacol, avand in vedere participantii, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Pe de alta parte, premierul nu doreste ca si Guvernul sa fie parte din acest spectacol. Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic, a precizat Ponta. Acesta i-a cerut ministrului economiei, Daniel Chitoiu, sa fie direct implicat in privatizarea care va urma. In sedinta de miercuri, Guvernul va discuta si un memorandum privind situatia sociala de la Oltchim.

Victor Ponta: Pastram cota unica de 16%

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la RTV despre situatia politica a Romaniei afirmand ca aderarea Romaniei in spatiul Schengen depinde de Germania: Singura opozitie vine din partea Germaniei. Sper ca relatiile domnului Basescu cu doamna Merkel sa rezolve si aceasta problema. O alta problema atinsa a fost aceea a companiei Oltchim: Nu voi accepta nicio oferta care nu garanteaza continuarea functionarii Oltichimului si pastrarea locurilor de munca. Principalul vinovat pentru situatia Oltchim este fostul director care a fost tolerat de toate partidele politice, a concluzionat prim-ministrul Victor Ponta.

Victor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbata.

Cota unica de impozitare, de 16%, ramane neschimbata si este asumata politic, a declarat marti premierul Victor Ponta, adaugand ca se cauta alte solutii pentru a creste colectarile la buget, potrivit Hotnews. ro. Citeste si: Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ANRMAP Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILALIVE TEXT. Ponta: Romania .

Victor Ponta: Actiunea lui Dan Diaconescu s-ar putea sa puna pe butuci Oltchimul

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 Tv despre problema privatizarii companiei Oltchim, fiind o bomba sociala care trebuie rezolvata urgent. Victor Ponta a.

Victor Ponta la B1 TV: Posta romana traieste doar ca mai duce pensiile oamenilor/Am negociat cu OMV si ei se obliga sa vanda Arpechimul la pachet cu Oltchimul

Premierul Victor Ponta este invitat in acest moment in studioul emisiunii Ultmul cuvant de la B1 TV. Premierul spune ca Posta romana a fost devalizata constant in utlimii doi ani, a fost salavata in extremis de la faliment si supravietuieste acum doar din faptul ca duce pensiile oamenilor. Seful guvernului spune ca a avut o discutie cu membrii ai guvernului belgian pentru o implicare a Postei belgiene in actionariatul Posta Romana. Ponta despre Oltchim: De vina este fosta conducere care a fost tinuta in brate de toate partidele si guvernarile. Am discutat cu OMV Petrom ca sa vanda Arpechimul impreuna cu Oltchimul. emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta: Legea educatiei ar putea fi SCHIMBATA pana la sfarsitul anului.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, intrucat are prevederi aberante, care impiedica promovarea unor noi cadre didactice, potrivit Mediafax. Victor Ponta a afirmat, dupa ce a participat la discutii cu reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) din Targu Mures, unde a venit insotit de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca .

Aniversari in politica: Victor Ponta implineste joi 40 de ani, Crin Antonescu implineste vinei 53 de ani, MRU - 44 de ani sambata

Prim-ministrul Victor Ponta implineste, joi, 40 de ani, in acest weekend fiind si zilele de nastere ale altor politicieni: liderul PNL Crin Antonescu implineste vineri 53 de ani, iar fostul premier Mihai Razvan Ungureanu implineste sambata 44 de ani. Premierul Victor Ponta se afla joi la Guvern, unde are intalniri cu reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor.

Victor Ponta: Braconierul decedat in urma atacului ursului si-a cam cautat soarta.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a doua persoana care a decedat in urma atacului unui urs din Dambovita, respectiv braconierul, si-a cam cautat soarta, el apreciind ca braconajul este o infractiune extrem de grava, care trebuie pedepsita, scrie Mediafax. Cazul al doilea a fost al unui braconier care, ca sa spun asa, are o parte importanta din vina pentru ceea ce s-a intamplat. ) Din pacate, cel care a decedat si-a cam cautat soarta, ca sa spun asa, si pentru mine braconajul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )