Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Daca nu luam masuri privind preturile la energie, in Romania si in Europa, se vor inchide toate fabricile

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Daca nu luam masuri privind preturile la energie, in Romania si in Europa, se vor inchide toate fabricile

Premierul Victor Ponta a afirmat ca proiectul privind reducerea schemei de sprijin a regenerabilelor care va fi aprobata in sedinta de marti va da un semnal de sprijin in continuare pentru investitii. Insa, aceasta dezvoltare trebuie facuta cu respectarea realitatilor de zi cu zi . )Ca altfel, o sa avem energie regenerabila si nu o sa mai aiba cine sa o consume, pentru ca inchidem toate fabricile, a adaugat Ponta. Pentru a-si intari afirmatiile, Ponta a dat publicitatii o pagina dintr-o prezentare a presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, facuta in cadrul Consiliului European. Documentul arata ca pretul energiei electrice in SUA a scazut cu 4%, in timp ce in Europa a crescut cu 38%, iar la gaze, pretul in SUA a scazut cu 66%, in timp ce in UE a crescut cu 35%. Aceste date sunt valabile pentru consumatorii industriali. In cazul celor casnici, preturile au crescut si in SUA. Vezi documentul atasat. continuă pe Hotnews

Victor Ponta anunta o noua ordonanta de urgenta pentru arbitrul pietelor financiare. Ordonanta va reduce numarul de membri

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de marti va fi discutat proiectul de Ordonanta de Urgenta privind personalul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Potrivit premierului, numarul de membri ai ASF va fi redus de la 19 la 11. E clar ca intentiile bune au fost intelese gresit de cei numiti acolo, a spus premierul. Insa, potrivit datelor prezentate pe site-ul ASF, institutia este condusa de un consiliu format din 17 membri. ASF fusese infiintata tot printr-o ordonanta de urgenta a guvernului Ponta.

UPDATE Victor Ponta: Sunt 40 de proprietari care nu ne lasa sa facem 'amarata de conducta' Iasi-Ungheni. Vom adopta un act normativ prin care sa facem aceste exproprieri mai usor

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de marti ca va fi aprobat un act normativ referitor la unele exproprieri din zona Iasi in vederea construirii gazoductului care va conecta retelele de gaze ale Romaniei si Republicii Moldova. Ponta este nemultumit ca sunt 40 de proprietari care se opun exproprierilor. Sunt 40 de proprietari pe care nu putem sa-i convingem . )Sa adoptam actul normativ prin care sa facem aceasta expropriere mai usor. UPDATE Guvernul a adoptat un proiect de lege care modifica si completeaza Legea 255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica.

Victor Ponta: Vom reduce la 11 numarul de membri ai Autoritatii de Supraveghere Financiara. Salariile compensatorii vor fi impozitate cu 85%

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de marti va fi discutat proiectul de Ordonanta de Urgenta privind personalul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Potrivit premierului, numarul de membri ai ASF va fi redus de la 19 la 11. Insa, potrivit datelor prezentate pe site-ul ASF, institutia este condusa de un consiliu format din 17 membri. De asemenea, Ponta a afirmat ca salariile compensatorii ale celor care si-au intrerupt mandatul de la fostele institutii, CNVM, CSSPP, CSA, care acum se afla in componenta ASF vor fi impozitate cu 85%.

Victor Ponta: Sunt 40 de proprietari care nu ne lasa sa facem 'amarata de conducta' Iasi-Ungheni. Vom adopta un act normativ prin care sa facem aceste exproprieri mai usor

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de marti ca va fi aprobat un act normativ referitor la unele exproprieri din zona Iasi in vederea construirii gazoductului care va conecta retelele de gaze ale Romaniei si Republicii Moldova. Ponta este nemultumit ca sunt 40 de proprietari care se opun exproprierilor. Sunt 40 de proprietari pe care nu putem sa-i convingem . )Sa adoptam actul normativ prin care sa facem aceasta expropriere mai usor.

Victor Ponta, circumspect ca presa a inteles declaratia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfa

Premierul Victor Ponta s-a aratat circumspect, luni, cu privire la acuratetea preluarii de catre jurnalisti a declaratiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, in care acesta spunea ca salariul de 9. 000 de euro al directorului CFR Marfa este unul corect, aratand ca lucrurile au fost intelese invers, scrie Mediafax.

VIDEO Victor Ponta, circumspect ca presa a inteles declaratia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfa

Premierul Victor Ponta s-a aratat circumspect, luni, cu privire la acuratetea preluarii de catre jurnalisti a declaratiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, in care acesta spunea ca salariul de 9. 000 de euro al directorului CFR Marfa este unul corect, aratand ca lucrurile au fost intelese invers, scrie Mediafax.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc, astazi, cu Printul Charles al Marii Britanii

Printul Charles se intalneste, in cursul dupa-amiezii, cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta. Printul Charles a sosit joi in Romania.

Victor Ponta se intalneste saptamana viitoare cu Angela Merkel

Premierul Victor Ponta va face saptamana viitoare o vizita la Berlin,unde va avea si o intalnire cu cancelarul german, Angela Merkel.

Surse: intalnirea dintre Victor Ponta si Angela Merkel ar putea avea loc saptamana viitoare

Intalnirea dintre premierul Victor Ponta si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, ar putea avea loc saptamana viitoare, potrivit unor surse citate de Mediafax. SefulGuvernului a recunoscut de luna trecuta.

inca o cupa la Ploiesti! Premierul Victor Ponta a supervizat campioana Asesoft

CSU Asesoft Ploiesti a castigat luni seara cel de-al noualea titlu de campioana a Romaniei din istoria clubului. Baschetbalistii au fost urmariti din tribune si de premierul Victor Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )