Libnet.ro
UNICEF

07:01

VIDEO Victor Ponta, circumspect ca presa a inteles declaratia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfa

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta, circumspect ca presa a inteles declaratia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfa

Premierul Victor Ponta s-a aratat circumspect, luni, cu privire la acuratetea preluarii de catre jurnalisti a declaratiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, in care acesta spunea ca salariul de 9. 000 de euro al directorului CFR Marfa este unul corect, aratand ca lucrurile au fost intelese invers, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, circumspect ca presa a inteles declaratia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfa

Premierul Victor Ponta s-a aratat circumspect, luni, cu privire la acuratetea preluarii de catre jurnalisti a declaratiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, in care acesta spunea ca salariul de 9. 000 de euro al directorului CFR Marfa este unul corect, aratand ca lucrurile au fost intelese invers, scrie Mediafax.

Ponta,circumspect ca presa a inteles declaratia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfa

Premierul Ponta s-a aratat circumspect, luni, cu privire la acuratetea preluarii de catre jurnalisti a declaratiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, in care acesta spunea ca salariul de 9. 000 Euro al directorului CFR Marfa este unul corect, aratand ca lucrurile au fost intelese invers.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc, astazi, cu Printul Charles al Marii Britanii

Printul Charles se intalneste, in cursul dupa-amiezii, cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta. Printul Charles a sosit joi in Romania.

Victor Ponta va discuta cu Relu Fenechiu despre salariul directorului de la CFR Marfa

Victor Ponta va discuta cu Relu Fenechiu despre salariul directorului de la CFR Marfa. Ministrul Transporturilor sustine ca, desi este vorba de o compania care a adunat pierderii si datorii de 700 de milioane de.

Victor Ponta: Vom avea in continuare taxare inversa in agricultura

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Romania va putea avea in continuare taxare inversa in agricultura, iar aftfel eforturile de combatere a evaziunii vor putea fi mentinute in acest domeniu. Vreau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )