Libnet.ro
UNICEF

15:15

Victor Ponta: Daca motiunea nu trece, Grindeanu va deveni presedintele PSD

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Daca motiunea nu trece, Grindeanu va deveni presedintele PSD

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a spus, duminica seara, la Antena 3, ca daca motiunea de cenzura nu va trece, Sorin Grindeanu va forma un nou guvern si va deveni si presedintele PSD,. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Daca motiunea de cenzura trece, singura persoana care poate desemna un nou prim-ministru este presedintele Iohannis, nu Parlamentul, nu PSD

Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat, duminica, la Parlament, ca, chiar si in cazul in care motiunea de cenzura initiata de PSD impotriva propriului Guvern va trece, singura persoana care poate desemna un nou prim-ministru este domnul presedinte Iohannis, nu Parlamentul, nu PSD. Stiti ca presedintele nu este un om docil, care numeste pe cine vrea PSD. Stiti ca in 2015 l-a numit pe domnul Ciolos.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu: Razboi atomic intre PSD si PSD din care va castiga Iohannis (VIDEO)

Victor Ponta a fost prezent duminica in Parlament pentru a vorbit cu grupul deputatilor PSD, pe care a incercat sa ii convinga sa nu mearga mai departe cu motiunea de cenzura afirmand ca.

VIDEO. Criza politica, ziua a cincea: Motiunea de cenzura a fost semnata de doar 222 parlamentari. Ponta avertizeaza: Daca motiunea trece, nu PSD desemneaza premierul. Mutarea lui Grindeanu si reactia lui Dragnea

Motiunea de cenzura, prin care PSD vrea sa-si inlature propriul Guverm, a fost citita duminica in Parlament. Pana acum, ea a fost semnata de 222 de parlamentari, iar pentru a trece, este nevoie de 233 de semnaturi. Motiunea va fi citita miercuri, la ora 11.

VIDEO. Criza politica, ziua a cincea: Motiunea de cenzura a fost semnata de 223 parlamentari. Ca sa treaca, mai sunt necesare 10 voturi. PNL, UDMR, USR si PMP nu au participat la citirea motiunii. Ponta avertizeaza: Daca motiunea trece, nu PSD desemneaza

Motiunea de cenzura, prin care PSD vrea sa-si inlature propriul Guverm, a fost citita duminica in Parlament. Pana acum, ea a fost semnata de 223 de parlamentari, iar pentru a trece, este nevoie de 233 de semnaturi. Motiunea va fi citita miercuri, la ora 11.

Criza politica, ziua a cincea: Motiunea de cenzura va fi citita, duminica, in Parlament: Romania nu poate fi confiscata! Aparam democratia si votul romanilor!. PNL, UDMR, USR si PMP nu merg la citirea motiunii. Ponta avertizeaza: Daca motiunea trece, nu P

Social-democratii vor ca duminica sa fie semnata, depusa si citita motiunea de cenzura impotriva Guvernului Sorin Grindeanu, caruia coalitia PSD-ALDE i-a retras sprijinul politic.

Victor Ponta si consilierii premierului Grindeanu, zi plina la Guvern

Majoritatea consilierilor premierului se afla la Palatul Victoria, la sediul Guvernului fiind prezent sambata, pentru cateva ore, si secretarul general al Executivului, Victor Ponta, incepand.

Victor Ponta, la Guvern: il sprijin pe Sorin Grindeanu cu orice risc politic. A trecut un test mafiot

Fostul premier Victor Ponta, instalat vineri seara in functia de Secretar General al Guvernului Grindeanu, va sustine vineri o conferinta de presa. Anuntul apare in contextul in care, prin ala.

Victor Ponta, la Guvern: il sprijin pe Sorin Grindeanu cu orice risc politic. A trecut un test mafiot

Fostul premier Victor Ponta, instalat vineri seara in functia de Secretar General al Guvernului Grindeanu, va sustine vineri o conferinta de presa. Anuntul apare in contextul in care, prin ala.

VIDEO. Victor Ponta, la Parlament: Iohannis nu e vreun om docil in slujba PSD. Daca trece motiunea, nu PSD va desemna premierul

Victor Ponta, deputat PSD, a declarat, duminica, dupa o discutie cu Grupul PSD, ca inca mai este timp pana la depunerea motiunii si ca ar trebui sa existe dialog intre premierul Sorin Grindeanu si conducerea social-democratilor.

Daniel Constantin: Daca motiunea de cenzura nu trece de votul Parlamentului, se poate discuta inclusiv schimbarea presedintilor Camerelor Parlamentului

Fostul co-presedintele al ALDE, Daniel Constantin, care duminica a avut o intalnire cu premierul Sorin Grindeanu, a declarat, intr-o emisiune la Digi 24, ca, daca motiunea de cenzura nu trece de votul Parlamentului, se poate discuta inclusiv schimbarea presedintilor Camerelor, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )