Libnet.ro
UNICEF

12:16

Victor Ponta: in decembrie nu o sa fie timp de odihna, bugetul de stat pe 2013 va fi votat in perioada Craciunului

B1 B1,
Victor Ponta: in decembrie nu o sa fie timp de odihna, bugetul de stat pe 2013 va fi votat in perioada Craciunului

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat in cadrul sedintei BPN al PSD ca noua structura a Guvernului va fi prezentata pana pe 20 decembrie, urmand ca in perioada Craciunului sa se voteze in Parlament. continuă pe B1

Victor Ponta: Dan Diaconescu nu are niciun leu si nici nu intentioneaza sa salveze Oltchimul

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, la sfarsitul sedintei PSD, ca Dan Diaconescu nu are banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, urmand ca o noua privatizare sa fie reluata anul.

Victor Ponta: Dan Diaconescu nu are niciun leu si nici nu intentioneaza sa salveze Oltchimul

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, la sfarsitul sedintei PSD, ca Dan Diaconescu nu are banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, urmand ca o noua privatizare sa fie reluata anul.

Victor Ponta: Dan Diaconescu sa vina in maxim 10 zile cu banii la Oltchim, altfel e infractiune

Premierul Victor Ponta vrea ca plata pentru pachetul majoritar al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea sa fie facuta in maxim 10 zile, in caz contrar este vorba de o infractiune. El a declarat ca privatizarea.

Itar-Tass: Victor Ponta invita investitori rusi la Oltchim

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, comenteaza pagina online a agentiei de presa Itar-Tass preluata de Mediafax. Mi-as fi dorit ca si la Olchim sa fi avut un mare investitor din Rusia fiindca ma gandesc in primul rand, la siguranta locurilor de munca si mai putin la spectacole mediatice, scrie Itar-Tass, parafrazand declaratiile lui Victor Ponta de la Slatina.

Itar-Tass: Victor Ponta invita investitori rusi la Oltchim.

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, comenteaza pagina online a agentiei de presa Itar-Tass, citata de Mediafax. Mi-as fi dorit ca si la Olchim sa fi avut un mare investitor din Rusia fiindca ma gandesc in primul rand, la siguranta locurilor de munca si mai putin la spectacole mediatice, scrie Itar-Tass, parafrazand declaratiile lui Victor Ponta de la Slatina. Aceste declaratii au fost facute ca urmare a scandalului izbucnit in .

Victor Ponta anunta vremuri bune pentru Sanatate.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a dat de inteles ca, cel tarziu anul urmator, fiecare centru de primiri urgente important din tara va avea cate un elicopter SMURD. Anuntul a fost facut la Targu-Mures, acolo unde a inaugurat, impreuna cu fondatorul acestui serviciu medical, Raed Arafat, noua Unitate de Primiri Urgente UPU) de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, care a costat aproximativ trei milioane de euro. De altfel, pe langa elicopterele pe care Ponta le-a anuntat pentru fiecare UPU .

Daniel Funeriu catre Victor Ponta: Legea Educatiei blocheaza accesul plagiatorilor la posturi universitare

Consilierul prezidential pentru Educatie, Daniel Funeriu a declarat, sambata, referitor la anuntul premierului Victor Ponta privind modificarea Legii Educatiei pentru a putea promova cadre universitare noi, ca aceasta lege blocheaza in fapt accesul in posturi universitare pentru plagiatori, potrivit Mediafax. Funeriu a declarat si ca premierul ar trebui sa informeze publicul despre faptul ca sute de cercetatori romani de top au refuzat sa vina la Bucuresti la reuniunea bianuala a diasporei stiintifice, in semn de protest fata de plagiatul lui Ponta.

Victor Ponta: Legea educatiei ar putea fi SCHIMBATA pana la sfarsitul anului.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, intrucat are prevederi aberante, care impiedica promovarea unor noi cadre didactice, potrivit Mediafax. Victor Ponta a afirmat, dupa ce a participat la discutii cu reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) din Targu Mures, unde a venit insotit de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca .

Agentia rusa Itar-Tass: Primul ministru Victor Ponta a invitat investitorii rusi la Oltchim

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, scrie agentia de presa Itar-Tass. Mi-as fi dorit ca si la Oltchim sa fi avut un mare investitor din Rusia f.

Ion Cristoiu: Daca Dan Diaconescu nu vine cu banii pentru Oltchim, Victor Ponta pica de fraier

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, scandalul iscat pe marginea privatizarii Combinatului Oltchim, apreciind ca premierul Victor Ponta va pica de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )