Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta anunta vremuri bune pentru Sanatate.

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta anunta vremuri bune pentru Sanatate.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a dat de inteles ca, cel tarziu anul urmator, fiecare centru de primiri urgente important din tara va avea cate un elicopter SMURD. Anuntul a fost facut la Targu-Mures, acolo unde a inaugurat, impreuna cu fondatorul acestui serviciu medical, Raed Arafat, noua Unitate de Primiri Urgente UPU) de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, care a costat aproximativ trei milioane de euro. De altfel, pe langa elicopterele pe care Ponta le-a anuntat pentru fiecare UPU . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Programul de achizitionare de elicoptere pentru SMURD va continua si la anul

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la inaugurarea noii Unitati de Primiri Urgente SMURD Targu Mures, ca programul de achizitionare de elicoptere penru SMURD va continua si anul viitor,.

Victor Ponta: Dan Diaconescu sa vina in maxim 10 zile cu banii la Oltchim, altfel e infractiune

Premierul Victor Ponta vrea ca plata pentru pachetul majoritar al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea sa fie facuta in maxim 10 zile, in caz contrar este vorba de o infractiune. El a declarat ca privatizarea.

Victor Ponta: Sustin actuala impartire a tarii, dar daca sunt propuneri mai bune, le discutam

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, la Targu Mures, ca sustine forma in care este acum impartita Romania, dar daca va exista o propunere mai buna, la anul, aceasta va fi discutata, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Programul inceput, de achizitionare de elicoptere pentru SMURD, va continua si anul viitor

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, sambata, la inaugurarea noii Unitatii de Primiri Urgente - SMURD Targu Mures, ca programul de achizitionare de elicoptere pentru SMURD va continua si anul viitor.

Daniel Funeriu catre Victor Ponta: Legea Educatiei blocheaza accesul plagiatorilor la posturi universitare

Consilierul prezidential pentru Educatie, Daniel Funeriu a declarat, sambata, referitor la anuntul premierului Victor Ponta privind modificarea Legii Educatiei pentru a putea promova cadre universitare noi, ca aceasta lege blocheaza in fapt accesul in posturi universitare pentru plagiatori, potrivit Mediafax. Funeriu a declarat si ca premierul ar trebui sa informeze publicul despre faptul ca sute de cercetatori romani de top au refuzat sa vina la Bucuresti la reuniunea bianuala a diasporei stiintifice, in semn de protest fata de plagiatul lui Ponta.

Dan Voiculescu, nemultumit de prestatia lui Victor Ponta: Premierul, criticat din ce in ce mai des la Antena 3 si in publicatiile Intact

USL sta in acest moment pe un butoi cu pulbere si asta pentru ca unul dintre parteneri, mogulul Dan Voiculescu, pare din ce in ce mai suparat pe premierul Victor Ponta. Noua orientare a lui Voiculescu este.

Victor Ponta: Cumparatorul Oltchim are zece zile la dispozitie pentru a plati pretul. Daca ne-a inselat cineva, o sa raspunda in fata legii

Premierul Victor Ponta a avertizat vineri ca persoana care va castiga licitatia pentru preluarea Oltchim are la dispozitie intre cinci si zece zile pentru a plati pretul asumat, riscand in caz contrar sa raspunda in fata legii.

Victor Ponta: Braconierul decedat in urma atacului ursului si-a cam cautat soarta.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a doua persoana care a decedat in urma atacului unui urs din Dambovita, respectiv braconierul, si-a cam cautat soarta, el apreciind ca braconajul este o infractiune extrem de grava, care trebuie pedepsita, scrie Mediafax. Cazul al doilea a fost al unui braconier care, ca sa spun asa, are o parte importanta din vina pentru ceea ce s-a intamplat. ) Din pacate, cel care a decedat si-a cam cautat soarta, ca sa spun asa, si pentru mine braconajul .

Victor Ponta: Iau in calcul posibilitatea ca USL sa ofere locuri eligibile noului partid ecologist

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca ia in calcul posibilitatea ca USL sa ofere locuri eligibile la alegerile parlamentare pentru reprezentantii noului partid ecologist ce va rezulta din comasarea PER, MV si MVDA: In cadrul USL voi prezenta opinia mea referitoare la colaborarea cu viitorul partid. Iau in calcul ca USL sa ofere locuri eligibile, n. r. ) si o sa gasim impruna formula juridica necesara. Am discutat acest lucru. Este extrem de important sa existe reprezentanti in Parlament care apartin acestei familii politice europene verzii, n. r. Din 2000 nu au mai fost in Parlament. Am aceasta intentie, o sa o prezint in PSD, in USL, a spus Ponta.

LIVE TEXT Ora 13:30 Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Mona Pivniceru sustin o conferinta de presa comuna

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, impreuna cu premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, urmeaza sa sustina joi, de la ora 13:30, o conferinta de presa la Palatul Parlamentului. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile celor trei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )