Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre alegerile anticipate: E clar ca nu vor avea loc. Retraim momentul din 2009

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre alegerile anticipate: E clar ca nu vor avea loc. Retraim momentul din 2009

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat la decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza tot pe Ludovic Orban pentru a doua oara la functia de premier al Romaniei, subliniind ca romanii retraiesc momentul din 2009 cu criza politica de patru luni, iar alegerile anticipate sunt putin probabil de a fi luate in calcul. continuă pe Antena3

Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus Iohannis. Ce anunta despre alegerile anticipate

Victor Ponta a patricipat la discutii cu seful statului, despre desemenarea unui nou premier. Se stie ca propunerea PRO Romania este similara cu cea a PSD, si anume, pe Remus Pricopie. Recent, acesta a facut declaratii despre discutiile pe care le-a avut cu Klaus Iohannis. Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus .

Calin Popescu Tariceanu, despre alegerile anticipate: E putin probabil. Nu am decis inca daca votam Guvernul Orban II

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu spune ca nu suntem la un concurs de viteza si ca primul pas, in actuala criza politica ar fi consultarea intre partidele parlamentare. ALDE nu a decis daca va vota sau nu guvernul Orban II, iar Curtea Constitutionala ar trebui sa se pronunte in privinta ordonantei privind alegerile anticipate, mai spune Tariceanu.

Victor Ponta: Eu am zis sa avem anticipate dupa Dancila. Orban s-a lacomit, a vrut sa fie prim-ministru

Victor Ponta sustine ca Pro Romania ar dori alegeri anticipate, dar ca hotararea nu este acolo. PSD va fi factorul decizional in aceasta privinta, avand majoritate in birourile parlamentare.

Scenariul anticipatelor pierde teren. PRO Romania, PMP, ALDE si UDMR, deranjate de OUG privind alegerile anticipate. PSD se repliaza - surse

Ordonanta de urgenta data de Guvernul Orban marti seara a aruncat in aer scena politica romaneasca. Partenerii care au ajutat la investirea Guernului Orban - PMP, Pro Romania, ALDE si UDMR - sunt nemultumiti de modul in care au fost reglementate alegerile anticipate si de noile prevederi privind alegerile parlamentare. Surse parlamentare au explicat pentru HotNews. ro ca toate cele patru partide parlamentare nu vor sustine alegerile anticipate si vor face tot posibiliul sa nu se ajunga in acest punct. in noul context politic, PSD este cel care va profita de situatie.

Surse. Orban a batut palma cu Ciolacu: alegerile anticipate vor avea loc pe 21 iunie. Primarii, alesi intr-un tur

Premierul Ludovic Orban a batut palma cu liderul PSD Marcel Ciolacu: social-democratii se vor mobiliza pentru a trece motiunea de cenzura, iar alegerile anticipate vor avea loc in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale, sustin surse politice pentru Adevarul. in schimb, PNL va renunta la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Guvernul Orban va ramane interimar pana in iunie.

Victor Ponta: Pro Romania nu are o problema cu anticipatele, dar doar PSD le poate declansa, pentru ca are majoritate in birourile permanente ale Parlamentului (VIDEO)

Pro Romania nu are o problema cu alegerile anticipate, dar PSD controleaza calendarul in Birourile Permanente ale Parlamentului, astfel ca este singura formatiune ce poate declansa scrutinul inainte de termen, a .

Victor Ponta si anuntul care ne impinge inca un centimetru spre anticipate: Nu il voi vota si nimeni de la Pro Romania nu il va vota pe Orban. Nu exista niciun partid care sa il voteze

Pro Romania nu va votea pentru investirea Guvernului Orban II, a anuntat Victor Ponta, care sustine ca propunerea presedintelui Iohannis pentru postul de premier este un fake, ce are ca scop real.

VICTOR PONTA: Ludovic Orban nu poate sa conduca in acest moment si, in general, in niciun moment, Romania

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat ca i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca formatiunea politica pe care o conduce nu il va vota pe Ludovic Orban pentru functia de premier, spunand ca ar fi total ilogic si ridicol sa faca acest lucru. in ceea ce priveste organizarea de alegeri anticipate, Ponta spune ca acest lucru depinde, in prezent, exclusiv de PSD, care detine majoritatea in Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului.

Liberalii stabilesc strategia pentru alegerile anticipate. PNL pune in functiune planul stabilit inainte de motiune

Liberalii stabilesc strategia pentru alegerile anticipate. Liderii PNL sunt in sedinta si hotarasc cu ce mandat merg la Cotroceni pentru a pune in aplicare planul presedintelui de a avea in acelasi timp alegeri locale si parlamentare.

Tariceanu: Alegerile anticipate vor duce Romania in haos

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti la Antena 3, ca alegerile anticipate vor arunca Romania in haos pentru patru luni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )