Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta: Pro Romania nu are o problema cu anticipatele, dar doar PSD le poate declansa, pentru ca are majoritate in birourile permanente ale Parlamentului (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Pro Romania nu are o problema cu anticipatele, dar doar PSD le poate declansa, pentru ca are majoritate in birourile permanente ale Parlamentului (VIDEO)

Pro Romania nu are o problema cu alegerile anticipate, dar PSD controleaza calendarul in Birourile Permanente ale Parlamentului, astfel ca este singura formatiune ce poate declansa scrutinul inainte de termen, a . continuă pe B1

Victor Ponta: Pro Romania sustine motiunea de cenzura

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, miercuri, dupa intalnirea cu liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ca el si majoritatea parlamentarilor partidului vor sustine motiunea de cenzura.

Ponta schimba iar tabara si anunta ca va vota motiunea de cenzura: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru. PSD ar avea acum majoritatea pentru daramarea Guvernului Orban

Victor Ponta a anuntat ca va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune. Nu am votat guvernul PNL Orban pentru ca nu am avut.

Victor Ponta anunta ca va vota pentru demiterea Cabinetului Orban

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri ca va vota motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban. Pro Romania are 27 de parlamentari, iar PSD si UDMR au impreuna 234, ceea ce inseamna ca impreuna pot demite guvernul cu 261 de voturi.

VICTOR PONTA ANUNTA CA VA VOTA MOTIUNEA PSD: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune

Victor Ponta a anuntat, miercuri, cu doua ore inainte de motiune, ca el va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune.

Iesire suburbana a lui Ponta la adresa lui Orban: Eu m-am operat de picior, nu am fost la cura de dezalcoolizare (VIDEO)

Iesire suburbana a lui Victor Ponta, dupa ce Ludovic Orban l-a acuzat de ipocrizie. Premierul a atras atentia, chiar de la tribuna Parlamentului, ca liderul Pro Romania are pozitii critice vizavi de spitalele.

Pro Romania da semne ca va vota motiunea alaturi de PSD si UDMR. Ponta: Un guvern trebuie pedepsit daca afecteaza drepturile fundamentale ale romanilor la Sanatate si Educatie

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat ca un guvern trebuie pedepsit daca afecteaza drepturile fundamentale ale romanilor la Sanatate si Educatie, in ceea ce pare a fi un semn ca.

Oficial. PSD si Pro Romania au decis propunerea lor de premier. Remus Pricopie, fost ministru in Guvernul Ponta, varianta pentru Palatul Victoria

Marcel Ciolacu si Victor Ponta au anuntat ca varianta de premier cu care vor merge la Palatul Cotroceni e Remus Pricopie, rector al SNSPA si fost ministru in Guvernul Ponta.

Ultima ora! Remus Pricopie, propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier

Anunt de ultima ora. Remus Pricopie este propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier. Victor Ponta si Marcel Ciolacu au facut primele declaratii in acest sens. Iata cine este Remus Pricopie. Ultima ora! Remus Pricopie, propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier Din declaratiile liderilor PSD si Pro Romania, Remus Pricopie .

Victor Ponta explica de ce Klaus Iohannis nu il poate nominaliza tot pe Orban premier: Cei care nu invata din istorie o repeta

Victor Ponta, liderul PRO Romania, l-a atentionat pe presedintele Klaus Iohannis sa nu faca aceeasi greseala caTraian Basescu in 2009 si sa-l numeasca tot pe Ludovic Orban premier, adaugand ca lucrul acesta ar putea conduce la o criza politica.

Rectorul SNSPA Remus Pricopie, propunerea PSD-PRO Romania pentru functia de premier

Rectorul SNSPA Remus Pricopie este propunerea PSD-Pro Romania pentru functia de premier, a anuntat liderul PSD, Marcel Ciolacu. Liderii partidelor de opozitie s-au reunit in biroul lui Marcel Ciolacu, dupa inlaturarea Guvernului Orban. Victor Ponta, Nicolae Banicioiu, Calin Popescu Tariceanu si Teodor Melescanu au discutat cu liderii social-democrati despre posibilitatea numirii unui premier din partea Opozitiei. Scenariul anticipatelor pierde teren. PRO Romania, PMP, ALDE si UDMR, deranjate de OUG privind alegerile anticipate. PSD se repliaza - surse.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )