Libnet.ro
UNICEF

09:00

VICTOR PONTA: Ludovic Orban nu poate sa conduca in acest moment si, in general, in niciun moment, Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Ludovic Orban nu poate sa conduca in acest moment si, in general, in niciun moment, Romania

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat ca i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca formatiunea politica pe care o conduce nu il va vota pe Ludovic Orban pentru functia de premier, spunand ca ar fi total ilogic si ridicol sa faca acest lucru. in ceea ce priveste organizarea de alegeri anticipate, Ponta spune ca acest lucru depinde, in prezent, exclusiv de PSD, care detine majoritatea in Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Ar fi total ilogic si ridicol sa votam un guvern Orban. Nu poate sa conduca in niciun moment Romania

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat ca i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca formatiunea politica pe care o conduce nu il va vota pe Ludovic Orban pentru functia de premier, spunand ca ar fi total ilogic si ridicol sa faca acest lucru.

Victor Ponta explica de ce Klaus Iohannis nu il poate nominaliza tot pe Orban premier: Cei care nu invata din istorie o repeta

Victor Ponta, liderul PRO Romania, l-a atentionat pe presedintele Klaus Iohannis sa nu faca aceeasi greseala caTraian Basescu in 2009 si sa-l numeasca tot pe Ludovic Orban premier, adaugand ca lucrul acesta ar putea conduce la o criza politica.

Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban. Victor Ponta ar putea vota pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura contra Guvernului Orban se voteaza miercuri, pe 5 februarie. Victor Ponta a facut un anunt, chiar cu o zi inainte de acest moment decisiv. Motiunea a fost initiata de catre PSD si UDMR, documentul oficial fiind citit luni in plenul Senatului. Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban Victor Ponta ar putea sa .

Victor Ponta, declaratie savuroasa in Parlament: Un singur lucru, draga Ludovic, m-am operat de picior, n-am fost la o clinca de dezalcoolizare

Victor Ponta a venit cu o replica savuroasa la adresa lui Ludovic Orban, in timpul votului pe motiunea de cenzura. Liderul Pro Romania l-a ironizat pe Premier sustinand ca el s-a operat la picior, nu a fost la o clinica de dezalcoolizare.

LUDOVIC ORBAN: Toate ordonantele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Premierul demis, Ludovic Orban, raspunde acuzatiilor lui Victor Ponta privind avizele necesare adoptarii celor 25 de ordonante de urgenta din ultima sedinta de guvern afirmand ca toate actele normative respective vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial.

Victor Ponta: E o chestiune neserioasa sa propui un premier pe care nu il sustine nimeni

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi seara ca, in opinia sa, desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de prim-ministru, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, este o chestiune neserioasa si e convins ca propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis nu va fi votata in Parlament.

Victor Ponta, despre alegerile anticipate: E clar ca nu vor avea loc. Retraim momentul din 2009

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat la decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza tot pe Ludovic Orban pentru a doua oara la functia de premier al Romaniei, subliniind ca romanii retraiesc momentul din 2009 cu criza politica de patru luni, iar alegerile anticipate sunt putin probabil de a fi luate in calcul.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta in ziua motiunii de cenzura. Avertisment pentru romani

Astazi in sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, PSD a pierdut majoritatea in Senat, iar pentru ca actualul Guvernul sa fie demis sunt necesare 233 de voturi. Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, pentru .

Cine ar putea sa il inlocuiasca pe Ludovic Orban in functia de Premier. Legaturile cu Ponta si Dragnea

Sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, este in plina desfasurare. Nici nu s-a ajuns la un vot final si dej se fac speculatii si pariuri pe cine ii va lua locul lui Ludovic Orban la .

Victor Ponta si anuntul care ne impinge inca un centimetru spre anticipate: Nu il voi vota si nimeni de la Pro Romania nu il va vota pe Orban. Nu exista niciun partid care sa il voteze

Pro Romania nu va votea pentru investirea Guvernului Orban II, a anuntat Victor Ponta, care sustine ca propunerea presedintelui Iohannis pentru postul de premier este un fake, ce are ca scop real.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )