Libnet.ro
UNICEF

16:16

Victor Ponta, despre pierderea majoritatii de catre PSD: E o lovitura mortala, e ca Titanicul, dupa ce s-a lovit de iceberg

B1 B1,
Victor Ponta, despre pierderea majoritatii de catre PSD: E o lovitura mortala, e ca Titanicul, dupa ce s-a lovit de iceberg

Liderul Pro Romania, Victor Ponta,a declarat marti la Digi24 ca PSDare o singura solutie daca mai vrea sa ramana la guvernare si in 2020 si sa isi termine mandatul: o restructurare. continuă pe B1

Victor Ponta, despre o motiune de cenzura a PNL: Orban face un joc ascuns, iesind cumva sa o sprijine pe Dancila

Liderul PNL, Ludovic Orban, face un joc ascuns, iesind cumva sa o sprijine pe Viorica Dancila, a afirmat, luni, liderul PRO Romania, Victor Ponta, care s-a referit la anuntul privind depunerea unei motiuni de.

Bogdan Chirieac, anunt surprinzator: Victor Ponta, miscare politica magistrala, loveste PSD si pe Klaus Iohannis

Bogdan Chirieac a avut o prima reactiedupa ce ALDE a votat pentru iesirea de la guvernare. Este o miscare de politician de forta a lui Victor Viorel Ponta care a reusit sa-l convinga pe Calin.

Bogdan Chirieac, anunt surprinzator: Victor Ponta, miscare politica magistrala. E o lovitura atat catre PSD cat si impotriva lui Iohannis

Bogdan Chirieac a avut o prima reactiedupa ce ALDE a votat pentru iesirea de la guvernare. Este o miscare de politician de forta a lui Victor Viorel Ponta care a reusit sa-l convinga pe Calin.

Victor Ponta, despre alegeri anticipate: Noua ne convine, dar este aproape imposibil Ce spune liderul Pro Romania despre intrarea la guvernare si o coalitie a Opozitiei (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, in direct pe B1TV, ca formatiunea pe care o conduce ar fi dispusa sa se ajunga la alegeri generale anticipate, dar a explicat ca procedurile, care trebuie.

Victor Ponta, despre primele mutari in alianta electorala PRO Romania-ALDE

Alianta electorala Pro Romania - ALDE pentru sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale are doi copresedinti, Sorin Cimpeanu si Norica Nicolai, acest fapt urmand sa fie.

Victor Ponta, despre Mircea Diaconu: E candidatul poporului. Daca ma uit in Ucraina, e un model pe care oamenii si-l doresc (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat, luni, oficial, ca Pro Romania il va sustine pe candidatul independent la prezidentiale Mircea Diaconu. Mircea Diaconu nu va fi membru Pro Romania, nu-l chemam la sedinte, il.

EXCLUSIV Victor Ponta, intrebat de B1.RO daca Mircea Diaconu a fost testat si de PSD pentru prezidentiale: Stiti bine cum se fac masuratorile lor, da-ma mai sus, mai jos, in functie de cine plateste (VIDEO)

EXCLUSIV Pro Romania a anuntat, luni, oficial, ca il va sustine pe candidatul independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale din toamna. intrebat de reporterul B1. ro daca Mircea Diaconu a aparut in.

PONTA, DESPRE O MOTIUNE DE CENZURA A PNL: Cred ca domnul Orban face un joc ascuns

Liderul PNL, Ludovic Orban, and face un joc ascuns and , and iesind cumva sa o sprijine pe Viorica Dancila and , a afirmat, luni, liderul PRO Romania, Victor Ponta, care s-a referit la anuntul privind depunerea unei motiuni de cenzura de catre liberali.

Theodor Paleologu (PMP): Victor Ponta profita de disperarea lui Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre ele ar putea fi inlocuirea Vioricai Dancila la sefia PSD (VIDEO)

Theodor Paleologu a declarat marti seara, in direct pe B1TV, ca Victor Ponta profita de momentul de slabiciune din viata politica a lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre.

Victor Ponta: Mircea Diaconu, sanse mai mari decat Dancila la prezidentiale. Dupa infrangerea din noiembrie, sefa PSD va trebui sa explice de ce a pierdut si Guvernul, si alegerile (VIDEO)

Victor Ponta a recunoscut, in direct pe B1TV, ca mai multi lideri din Pro Romania sa-u intalnit luni cu Mircea Diaconu, inainte ca formatiunea sa anunte oficial ca il sustine pe fostul europarlamentar la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )