Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victor Ponta, despre problema refugiatilor: Nu imi place noul val de xenofobie. Romania este o tara europeana si solidara (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre problema refugiatilor: Nu imi place noul val de xenofobie. Romania este o tara europeana si solidara (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in sedinta de Guvern, ca pozitia Romaniei va fi una de solidaritate si sprijin fata de problema refugiatilor. Ponta a mai spus ca nu ii place noul val de xenofobie din. continuă pe B1

Victor Ponta, despre criza refugiatilor: Pozitia Romaniei este de solidaritate si sprijin

Ponta a mai afirmat ca Romania poate primi 1786 de refugiati, iar in acest moment sunt ocupate deja 200 de locuri.

Victor Ponta, despre ancheta in dosarul sau: imi doresc sa se finalizeze totul mai repede

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca este fericit ca ancheta in dosarul sau este aproape finalizata, facand referire la declaratia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Este cea mai buna veste. De aia am ceru.

Victor Ponta, despre ancheta in dosarul sau: imi doresc sa se finalizeze totul mai repede (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca este fericit ca ancheta in dosarul sau este aproape finalizata, facand referire la declaratia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Este cea mai buna veste. De aia am.

Victor Ponta, despre criza migrantilor: Lucrurile s-au transat, Romania nu e de acord cu cote obligatorii / Cel care voteaza in Consiliul European este presedintele, foarte bine ca a anuntat cati refugiati putem primi

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca, dupa declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste numarul de migranti pe care Romania ii poate primi lucrurile s-au transat, in sensul in care autoritatile de la Bucuresti nu sunt de acord cu cote obligatorii. 43Cel care voteaza in cadrul Consiliului European este presedintele, a amintit Ponta, subliniind ca e foarte bine ca seful statului a anuntat care sunt posibilitatile Romaniei in acest moment in privinta gazduirii de refugiati.

Victor Ponta, despre refugiati: Lucrurile s-au transat deja, odata cu declaratia presedintelui. Romania nu este de acord cu cota obligatorie

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca lucrurile s-au transat luni, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis, privind refugiatii. Lucrurile s-au transat deja, odata cu declaratia presedintelui.

Victor Ponta, despre refugiati: Lucrurile s-au transat deja, odata cu declaratia presedintelui. Romania nu este de acord cu cote obligatorie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca lucrurile s-au transat luni, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis, privind refugiatii. Prin anuntul facut ieri de presedinte, cred ca lucrurile s-au.

Victor Ponta, despre comasarea alegerilor: Sa vorbeasca Liviu si cu infierbantatii astia de la PNL. inainte fugeau de alegeri ca dracu de tamaie, acum vor in fiecare zi alegeri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca propunerea presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, privind comasarea alegerilor, nu il intereseaza in mod deosebit, el nemaicandidand, dar ca ar fi bine pentru Guvern.

Alina Gorghiu ii raspunde lui Victor Ponta in problema datoriilor Realitatea TV

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca scrisoarea deschisa a premierului Victor Ponta, privind datoriile societatii Realitatea Media SA, aflata de patru ani.

Victor Ponta: Tocmai tarile care acum ne cer sa fim solidari in problema refugiatilor sunt cele care ne-au tot amanat cu aderarea la zona Schengen

Premierul Victor Ponta a transmis, pe pagina personala de Facebook, un mesaj in care afirma ca este de acord cu declaratia ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, si anume ca aderarea Romaniei la spatiul.

Victor Ponta: Putem sa primim pana la 1500 de refugiati, se va decide in CSAT. Trebuie sa fim solidari cu ce se intampla in Europa, insa nu doar la obligatii ci si la drepturi

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Romania trebuie sa fie solidara cu ce se intampla la ora actuala in Europa si, in acest context, poate sa primeasca refugiati in limita a 1500 de locuri, dintre care circa 200 au fost deja ocupate. Seful Executivului a aratat ca solidaritatea inseamna atat obligatii cat si drepturi, subliniind ca tocmai tarile care acum ne cer sa fim solidari in problema refugiatilor sunt tarile care ne-au tot amanat cu Schengen.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )