Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta: Taxa pe stalp urmeaza sa fie redusa la 1%

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Taxa pe stalp urmeaza sa fie redusa la 1%

Taxa pe constructii speciale, cunoscuta drept taxa pe stalp, urmeaza sa fie redusa de la 1,5% la 1% din valoarea constructiilor, a anuntat premierul Victor Ponta. Veniturile incasate din acest impozit vor. continuă pe Antena3

Victor Ponta despre taxa pe stalp: Poate o sa vina la anul un guvern si mai bun si o sa o reduca la 0,5%

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, la rafinaria Petrobrazi din judetul Prahova, referindu-se la reducerea taxei pe constructii speciale de la 1,5% la 1%, ca Guvernul pe care il conduce atat a putut sa faca, adaugand ca poate anul viitor va veni un guvern mai bun care o va reduce la 0,5%.

Victor Ponta a fost desemnat oficial candidat la prezidentiale. Ma voi lupta ca romanii sa fie uniti

Congresul extraordinar al PSD a validat, cu unanimitate de voturi, scrutinul intern prin care Victor Ponta a fost desemnat candidat la prezidentiale. in cadrul acestui scrutin intern, au fost consulati 414.

Victor Ponta: UE trebuie sa arate Rusiei ca nimeni nu poate comite abuzuri contra tarilor europene

Uniunea Europeana trebuie sa fie puternica fata de Rusia si sa asume responsabilitatea de a demonstra ca nimeni nu poate modifica legislatia internationala si ca nimeni nu poate comite abuzuri impotriva tarilor europene, a declarat premierul Victor Ponta, conform Euronews.

Klaus Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire. / Victor Ponta: Fac un apel la domnul Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie. La randul sau, premierul a lansat, sambata, un apel la Klaus Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala, adaugand ca Iohannis este ultimul om care poate sa vorbeasca despre scoala si ca in scoala lucreaza profesori care nu fac averi din meditatii, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Basescu nu stie sa munceasca si face galagie

Basescu nu stie sa munceasca si face galagie, spune premierul Victor Ponta. El ii sfatuieste pe tineri sa munceasca daca vor sa aibe bani, nu sa protesteze in strada, asa cum i-a indemnat.

Congresul PSD de la Alba Iulia / Victor Ponta a fost desemnat candidat la Presedintie. Ponta: Vreau sa nu mai traiesc intr-o tara bogata in care toate produsele se importa din alte tari

Congresul extraordinar al PSD a validat, vineri, cu unanimitate de voturi, scrutinul intern prin care Victor Ponta a fost desemnat candidat la prezidentiale, dupa ce in alegerile interne s-au contabilizat 68 de voturi impotriva si 182 de abtineri, anunta Mediafax.

Victor Ponta despre Corina Cretu : Sunt absolut convins ca toti europarlamentarii romani se vor bate pentru acest portofoliu si pentru comisarul roman

Primul ministru Victor Ponta, prezent joi la Bistrita, a vorbit si despre numirea Corinei Cretu ca si comisar european pentru Politica Regionala. Victor Ponta a spus ca toti europarlamentarii romani, indiferent de culoarea politica, au sustinut-o si ca este convins ca acestia se vor bate pentru portofoliul sau.

Victor Ponta spune ca proiectul privind noile cote de redevente petroliere va fi supus dezbaterii publice abia dupa vizita delegatiei FMI din noiembrie

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca noul sistem de redevente petroliere va fi supus dezbaterii publice dupa vizita delegatiei Fondului Monetar International din luna noiembrie. Reamintim ca HotNews. ro a atras atentia ca Executivul ar vrea sa puna in dezbatere publica proiectul privind noile redevente abia in noiembrie- decembrie, chiar in perioada in care expira cele actuale. Motivul pentru care un astfel de proiect va fi facuta public dupa alegeri, cu foarte putin timp inainte de adoptare si punere in aplicare, nu poate fi decat unul: Proiectul nu este pe masura asteptarilor populatiei in privinta redeventelor petroliere si l-ar putea afecta pe Ponta in campania pentru prezidentiale.

Victor Ponta: Vrem sa calculam suspendarea lui Traian Basescu ca la sah

Victor Ponta a declarat in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea QA de la Antena 3 ca, in ceea ce priveste eventuala suspendare a lui Traian Basescu din functia de presedinte, este necesara o.

Udrea: Victor Ponta, la mana baronilor locali

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, sambata, ca Victor Ponta este mai interesat de pomeni electorale, decat de crearea de locuri de munca pentru tineri, atrage atentia candidatul PMP la presedintie, Elena Udrea. Ea crede ca somajul din randul tinerilor se datoreaza lipsei de interes, dar si incompetentiei actualului guvern. Elena Udrea l-a acuzat pe premier ca se lasa manipulat de baronii PSD din teritoriu, informeaza B1tv.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )