Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre ultimatumul dat de Klaus Iohannis lui Ciolos. Ce se va intampla cu premierul daca va alege PNL

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre ultimatumul dat de Klaus Iohannis lui Ciolos. Ce se va intampla cu premierul daca va alege PNL

Victor Ponta a afirmat, in editia de sambata a emisiunii QA cu Alessandra Stoicescu, ca daca premierul Dacian Ciolos isi va declara public adeziunea sau preferinta pentru PNL, capitalul. continuă pe Antena3

Victor Ponta ii raspunde lui Klaus Iohannis: Credeti ca noul dosar deschis contra mea, pentru vizita in Romania a premierului Tony Blair, se intampla din cauza campaniei electorale?

Victor Ponta i-a adresat, miercuri, o serie de intrebari presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a afirmat ca autodenuntul lui Sebastian Ghita privind teza de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-ar datora campaniei electorale.

Victor Ponta, despre demisia lui Vasile Blaga: Se face loc pentru Ciolos sa salveze PNL. Acum va mai place, baieti?

Fostul premier Victor Ponta sustine ca demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PNL urmareste sa ii faca loc lui Dacian Ciolos sa salveze partidul.

Victor Ponta: Domnul Iohannis face tot ce a facut Basescu

Presedintele Klaus Iohannis face tot ce a facut fostul presedintele Traian Basescu, considera fostul premier Victor Ponta. Cred ca astazi presedintele Iohannis a anuntat o tripla pacaleala. A spus.

Victor Ponta: Cei care au crezut in sloganul Un alt fel de Presedinte tocmai au fost instiintati oficial ca au luat teapa!

Victor Ponta a dat verdictul in cazul presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca a incalcat promisiunile facute romanilor si ca acestia au luat teapa. Cei care au crezut in.

Victor Ponta a dat-o de gol pe Laura Codruta Kovesi: Cum i-a surprins fostul premier pe sefa DNA si Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta face lumina in relatia dintre sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, si Sebastian Ghita. Potrivit stiripesurse. ro, Ponta i-ar fi surprins pe cei doi.

Klaus Iohannis, despre scandalul in care este implicata Kovesi: Daca va dori sa vina sa imi prezinte punctul de vedere sunt deschis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat in cadrul unor declaratii date jurnalistilor ca in cazul in care Kovesi va vrea sa ii prezinte punctul sau de vedere, privind autodenuntatul lui.

Victor Ponta: Ghita era mai prieten cu doamna Kovesi decat cu mine

Victor Ponta a vorbit la Antena 3 despre autodenuntul lui Sebastian Ghita privind teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi. Opinia publica merita un raspuns, dar trebuie sa respectam procedurile.

Klaus Iohannis primeste, miercuri, premiul Hermann Ehlers pentru sprijinirea statului de drept si a luptei anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis va primi, miercuri, la Kiel, premiul Hermann Ehlers 2016, acordat de Fundatia care poarta numele fostului presedinte al Parlamentului Germaniei, pentru sprijinirea statului de drept si a luptei anticoruptie, premiu despre care Iohannis a spus ca il considera ca un premiu acordat Romaniei, transmite News. ro.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Dacian Ciolos: Trebuie sa isi declare intentiile de viitor, iar daca vrea sa continue sa spuna cu ce partid simpatizeaza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit in cadrul declaratiilor pe care le-a acordat presei despre viitorul lui Dacian Ciolos, daca acesta va intra in alegeri de partea unui partid sau va ramane.

Victor Ponta, semnal de alarma catre copresedintele PNL: Pe Alina Gorghiu poate sa o ia maine

Dupa ce Vasile Blaga s-a retras din functie, fostul premier Victor Ponta trage un semnal de alarma catre copresedintele PNL. Ponta ii transmite Alinei Gorghiu ca se afla in pericol si poate avea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )