Libnet.ro
UNICEF

15:15

Victor Ponta, dezvaluiri despre miscarile politice dupa motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, dezvaluiri despre miscarile politice dupa motiunea de cenzura

Victor Ponta a explicat ce va urma sa aiba loc dupa motiunea de cenzura. Fostul premier crede ca este nevoie de un Guvern bun si acesta ar consta dintr-o majoritate de stanga. E nevoie de guvernare. continuă pe Antena3

Avertismentul CTP: viitorul motiunii de cenzura si Victor Ponta, cel mai periculos personaj politic

In cadrul unei interventii la Digit 24, Cristian Tudor Popescu a formulat mai multe argumente interesante despre viitorul guvernarii PSD. in acelasi context, a vorbit despre Victor Ponta, cel mai periculos personaj politic. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a fost invitat aseara la Digi 24 pentru a-si verbaliza opiniile despre situatia politica actuala din Romania. Desi .

Cazul Caracal. Menajera lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre comportamentul barbatului: L-am impins si am fugit

Fosta menajera a lui Gheorghe Dinca aduce in prim-plan o serie de declaratii de-a dreptul socante. Cum s-a comportat criminalul din Caracal cu aceasta? Femeia a spus tot! Amintirea pe care o are cu el o face intotdeauna sa se ingrozeasca. Fosta menajera a lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri noi Viorica Stoian a fost martora comportamentului .

Viorica Dancila, atac la adresa lui Victor Ponta: Uraste PSD si vrea sa se razbune. Nu ar avea motive. Partidul i-a oferit destule

Premierul Viorica Dancila l-a atacat dur pe Victor Ponta, liderul PRO Romania, spunand ca uraste PSD si vrea sa ia tot mai multi oameni din partid ca sa se razbune. Victor Ponta uraste PSD. Am v.

PAMFLET marca Victor Ponta: Vio de Guvern ORI E OM ORI E CORECTA. M-au sunat si mi-au facut o oferta - Ministru la Ministerul Filosofiei si Arheologiei

Viorica Dancilaa comis-o din nou, inventand noi termeni, in direct, intr-o emisiune televizata. Ironiile pe seama acesteia s-au tinut lant in mediul online si nici Victor Ponta nu a scapat ocazia de.

KLAUS IOHANNIS: Dupa motiunea de cenzura astept implicare totala de la PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in cadrul Adunarii regionale a organizatiilor PNL din Regiunea Nord-Est, ca, dupa ce motiunea de cenzura este adoptata de Parlament, trebuie un guvern de tranzitie care sa pregateasca alegerile si bugetul pe anul viitor, el subliniind ca asteapta implicare maximala, totala, eficienta, de buna credinta din partea Partidului National Liberal pentru a trece aceasta perioada de tranzitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )