Libnet.ro
UNICEF

19:00

KLAUS IOHANNIS: Dupa motiunea de cenzura astept implicare totala de la PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Dupa motiunea de cenzura astept implicare totala de la PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in cadrul Adunarii regionale a organizatiilor PNL din Regiunea Nord-Est, ca, dupa ce motiunea de cenzura este adoptata de Parlament, trebuie un guvern de tranzitie care sa pregateasca alegerile si bugetul pe anul viitor, el subliniind ca asteapta implicare maximala, totala, eficienta, de buna credinta din partea Partidului National Liberal pentru a trece aceasta perioada de tranzitie. continuă pe Ziarul Bursa

Scenariu exploziv. Ce vrea sa faca presedintele Klaus Iohannis daca motiunea de cenzura pica

Motiunea de cenzura initiata de Opozitie, intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!, a fost citita in plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor de.

Klaus Iohannis: De saptamana viitoare vom avea un nou guvern. imi doresc foarte mult ca motiunea de cenzura sa treaca(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat increzator ca motiune de cenzura a opozitiei va trece, iar de saptamana viitoare Romania va avea un nou guvern. Referindu-se la faptul ca examenul de rezidentiat din.

Orban da primul nume de ministru al unui guvern PNL dupa motiunea de cenzura: Vom apela la cei mai valorosi membri ai PNL, iar printre acestia se gaseste si Raluca Turcan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Sibiu, ca, daca liberalii vor fi chemati sa formeze Guvernul va apela la cei mai valorosi membri ai partidului, printre care se numara si Raluca Turcan.

Razboi intre PALATE! Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Presedintele a fost informat. Cred ca a fost prins cu activitatea de campanie si a omis

Un nou razboi intre Palate, pe tema propunerii unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb. Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a declarat, marti, ca refuzul.

Klaus Iohannis: Sper ca noul guvern va veni dupa saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca spera ca Romania sa aiba un nou guvern dupa saptamana viitoare. Prezent, miercuri, la evenimentul GoTech World, seful statului a subliniat faptul ca.

Prima reactie a PSD dupa declaratiile lui Klaus Iohannis de la Iasi: Avem un presedinte care nu e adaptat la ce se intampla in tara

Valeriu Steriu, purtatorul de cuvant al PSD, a avut o prima reactie la Antena 3 in urma atacurilor facute de Klaus Iohannis intr-o declaratie de presa la Iasi. Avem un presedinte care a blocat in.

Klaus Iohannis, atacuri in rafala la PSD. Presedintele spera sa avem un nou guvern dupa saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca sprijinirea sectorului digital trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Executiv, iar predictibilitatea - cuvantul de ordine al oricarei guvernari.

VIDEO Iohannis, dupa accidentul din Ialomita: Lipsa de infrastructura ucide, precum si coruptia ucide. Aceasta nepasare criminala a pesedistilor costa vieti

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa accidentul grav din Ialomita, in care 10 persoane au murit, sustinand ca lipsa de infrastructura ucide, iar nepasarea criminala a pesedistilor costa vieti.

Judecatoarea Dana Girbovan, despre demisia lui Felix Banila: Klaus Iohannis s-a comportat precum un sef al procurorilor

Dana Girbovan, judecator la Curtea de Apel din Cluj, care a starnit o serie de polemiciinspatiul public, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului Viorica Dancila pentru ca.

Klaus Iohannis, despre noile propuneri de ministri: Pentru numirea unui titular la Educatie, premierul trebuie sa se prezinte in Parlament. Viorica Dancila imi cere sa incalc Constitutia

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce premierul Viorica Dancila i-a trimis, vineri, noi propuneri de ministri interimari. Printr-un comunicat de presa, seful statului transmite ca pentru numirea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )