Libnet.ro
UNICEF

08:45

Victor Ponta va discuta cu Relu Fenechiu despre salariul directorului de la CFR Marfa

Antena3 Antena3,
Victor Ponta va discuta cu Relu Fenechiu despre salariul directorului de la CFR Marfa

Victor Ponta va discuta cu Relu Fenechiu despre salariul directorului de la CFR Marfa. Ministrul Transporturilor sustine ca, desi este vorba de o compania care a adunat pierderii si datorii de 700 de milioane de. continuă pe Antena3

Fenechiu despre salariul directorului CFR Marfa: Eu consider ca salariul de 9. ...

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, sustine ca salariul directorului de la CFR Marfa, de aproximativ 9. 000 de euro, este unul corect si ca trebuie sa se termine cu populismele astea, motivand ca daca nu dai salarii bune, nu poti obtine performanta, transmite corespondentul MEDIAFAX. Relu Fenechiu a declarat, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Iasi, ca in trei luni, noul director general al CFR Marfa a reusit sa incheie contracte in valoare de 90 de milioane de lei, considerand ca .

Fenechiu, despre salariul directorului CFR Marfa: Consider ca salariul de 9.000 euro este corect (VIDEO)

Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, a afirmat ca salariul directorului de la CFR Marfa, de aproximativ 9. 000 euro pe luna este unul corect, relateaza Mediafax. Fenechiu a sustinut ca trebuie sa se.

Fenechiu, despre salariul directorului CFR Marfa: Eu consider ca salariul de 9.000 de euro este corect

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, sustine ca salariul directorului de la CFR Marfa, de aproximativ 9. 000 de euro, este unul corect si ca trebuie sa se termine cu populismele astea, motivand ca daca nu.

Fenechiu, despre salariul directorului CFR Marfa: Eu consider ca 9.000 de euro este corect

Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, a declarat, ieri, ca salariul directorului de la CFR Marfa, de aproximativ 9. 000 de euro, este unul corect, transmit sursele de presa.

Victor Ponta, circumspect ca presa a inteles declaratia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfa

Premierul Victor Ponta s-a aratat circumspect, luni, cu privire la acuratetea preluarii de catre jurnalisti a declaratiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, in care acesta spunea ca salariul de 9. 000 de euro al directorului CFR Marfa este unul corect, aratand ca lucrurile au fost intelese invers, scrie Mediafax.

VIDEO Victor Ponta, circumspect ca presa a inteles declaratia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfa

Premierul Victor Ponta s-a aratat circumspect, luni, cu privire la acuratetea preluarii de catre jurnalisti a declaratiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, in care acesta spunea ca salariul de 9. 000 de euro al directorului CFR Marfa este unul corect, aratand ca lucrurile au fost intelese invers, scrie Mediafax.

Ponta,circumspect ca presa a inteles declaratia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfa

Premierul Ponta s-a aratat circumspect, luni, cu privire la acuratetea preluarii de catre jurnalisti a declaratiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, in care acesta spunea ca salariul de 9. 000 Euro al directorului CFR Marfa este unul corect, aratand ca lucrurile au fost intelese invers.

Antonescu, despre declaratia privind salariul directorului CFR Marfa: Fenechiu stie ce vorbeste.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, luni, referindu-se la declaratia ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, potrivit caruia salariul de 9. 000 de Euro al directorului CFR Marfa este unul corect, ca Fenechiu stie despre ce vorbeste si ca nu are elemente sa-l sustina sau sa-l contrazica, informeaza Mediafax. Nu am eu alt comentariu de adaugat. Domnul Fenechiu este ministrul Transporturilor. Stie despre ce vorbeste. Cred ca a adus niste argumente in sprijinul declaratiei domniei .

Relu Fenechiu: Ne-ar trebui 20 de ani sa recuperam datoriile CFR Marfa daca nu vom reusi ...

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat vineri seara, in cadrul unei emisiunii de pe B1 TV, ca CFR Marfa are datorii istorice de peste 2 miliarde de lei, pe care le-ar recupera abia in 20 de ani, in cazul in care nu va fi privatizata, scrie b1. ro. Fenechiu a reargumentat ca nu ar fi de acord cu privatizarea companiei de trasnport feroviar marfa daca nu ar cere boardul Fondului Monetar International. Am spus si repet, eu nu as privatiza CFR Marfa. Cand am facut aceasta afirmatie .

Relu Fenechiu: Salariile sefilor de companii de stat cu contracte de management nu pot fi modificate

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a afirmat ca salariile sefilor de companii de stat care au deja contracte de management nu mai pot fi modificate, ordonanta care plafoneaza salariile conducerii executive in aceste institutii nefiind retroactiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )