Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Guvernul cauta solutii pentru indexarea indemnizatiilor persoanelor cu dizabilitati

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Guvernul cauta solutii pentru indexarea indemnizatiilor persoanelor cu dizabilitati

Premierul Victor Ponta a participat duminica la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus la slujba oficiata de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, cu ocazia aducerii raclei cu moastele sfantului voievodului martir Constantin Brancoveanu, la implinirea a 300 de ani de la moartea sa. La finalul slujbei oficiate la altarul de langa manastire, premierul a vorbit cu un bolnav imobilizat intr-un pat cu rotile, care i-a cerut sprijin pentru tratamentul pe care il urmeaza, dar si pentru cresterea indemnizatiei persoanelor care se afla in astfel de situatii. continuă pe Hotnews

Ponta: Guvernul cauta solutii pentru indexarea indemnizatiilor persoanelor cu dizabilitati

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, in localitatea brasoveana Sambata de Sus, ca spera sa gaseasca o solutie, impreuna cu Parlamentul, pentru a creste indemnizatiile pentru persoanele cu dizabilitati.

Victor Ponta: Guvernul are in vedere indexarea pensiilor mici cu pana la 5% de la 1 ianuarie 2015 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, de la 1 ianuarie 2015, Guvernul are in vedere indexarea pensiilor mici cu pana la 5 procente. Valoarea punctului de pensie a crescut cu aproape 30 de lei de la inceputul.

Ponta vrea solutii pentru indexarea pensiilor persoanelor cu dizabilitati

Premierul Victor Ponta spera sa gaseasca o solutie, impreuna cu Parlamentul, pentru a creste indemnizatiile pentru persoanele cu dizabilitati.

Victor Ponta intr-un interviu pentru CNN: Cat timp Romania este independenta energetic, ea va continua sa ofere stabilitate pentru regiune

Cea mai eficienta arma a Rusiei este energia, iar cat timp Romania si tarile din regiune sunt independente energetic, vom continua sa oferim prosperitate, stabilitate si predictibilitate, a declarat premierul roman Victor Ponta intr-un interviu pentru postul de televiziune american CNN.

Promisiunea lui Ponta la inceput de campanie: indexarea pensiilor mici de la 1 ianuarie 2015

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, de la 1 ianuarie 2015, Guvernul are in vedere indexarea pensiilor mici cu pana la 5 procente.

Premierul Victor Ponta a inceput o vizita de lucru la Kiev

Premierul Victor Ponta a ajuns, joi, la Kiev, pentru o vizita de lucru in Ucraina, informeaza Guvernul Romaniei. Premierul participa impreuna cu premierul moldovean, Iurie Leanca, la un pranz de lucru oferit de.

Victor Ponta, despre avizul la Legea insolventei persoanelor fizice: Mai facem si ce nu am convenit cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Guvernul a dat aviz pozitiv propunerii legislative initiate de catre deputatul PSD Ana Birchall privind insolventa persoanelor fizice, el aratand ca Executivul mai face si lucruri pe care nu le-a convenit cu FMI si se va descurca daca va fi certat de Fond, scrie Mediafax.

Ponta, despre avizul pozitiv pentru legea insolventei persoanelor fizice: Mai facem si ce nu am convenit cu FMI

Victor Ponta a declarat, joi, ca Guvernul a dat aviz pozitiv propunerii legislative initiate de catre deputatul PSD Ana Birchall privind insolventa persoanelor fizice, el aratand ca Executivul mai face si lucruri pe care nu le-a convenit cu FMI si se va descurca daca va fi certat de Fond.

Seful CNAS, convocat de premierul Victor Ponta la Guvern. Ministrul Muncii va da un raport privind persoanele cu dizabilitati (VIDEO)

Premierul Victor Ponta l-a convocat maine la Guvern pe seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, pentru a discuta situatia unui batran imobilizat la pat, care a venit sa isi spuna pasul la.

Victor Ponta, afara fruntas, in tara protector de borfasi

Incredibil. iti sta mintea-n loc. Victor Ponta declara pentru Corriere della Sera: eu reprezint o generatie care nu mai accepta asa ceva coruptia, n. n) si considera combaterea coruptiei benefica pentru intreaga societate. Sunt foarte hotarat sa acord tot sprijinul institutiilor independente care se ocupa de aceasta problema. Eu reprezint o generatie care nu mai accepta asa ceva.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )