Libnet.ro
UNICEF

23:45

Victor Ponta: Guvernul va ignora pozitiile politice ale presedintelui. Basescu nu a mai respectat coabitarea

B1 B1,
Victor Ponta: Guvernul va ignora pozitiile politice ale presedintelui. Basescu nu a mai respectat coabitarea

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, aprobarea contractului de privatizare a companiei CFRMarfa de catre Guvern. Hotararea se refera la aprobarea elementelor. continuă pe B1

Victor Ponta: Guvernul va ignora pozitiile politice ale presedintelui Basescu

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, aprobarea contractului de privatizare a companiei CFRMarfa de catre Guvern. Hotararea se refera la aprobarea elementelor.

Victor Ponta: Guvernul aproba contractul de privatizare a CFR Marfa

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa. Seful Executivului a mentionat ca isi asuma raspunderea in acest caz, iar documentul va fi transmis.

Victor Ponta: Guvernul aproba contractul de privatizare a CFR Marfa si il trimite la CSAT

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa. Seful Executivului a mentionat ca isi asuma raspunderea in acest caz, iar documentul va fi transmis.

Victor Ponta: Ignor pozitiile de vara, la bere ale presedintelui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca nu ia in considerare acuzatiile presedintelui Traian Basescu.

Victor Ponta: Ignor pozitiile de vara, la bere, ale presedintelui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca nu ia in considerare acuzatiile presedintelui Traian Basescu.

Cum isi asuma Victor Ponta raspunderea pentru privatizarea CFR Marfa: Aproba o Hotarare de Guvern si o trimite la CSAT pentru aviz

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de miercuri Guvernul va aproba proiectul de Hotarare de Guvern privind privatizarea CFR Marfa. Aprobam HG cu CFR Marfa pentru ca vad ca nu poate sa doarma adversarul politic, a spus Ponta facand referire la acuzatiile recente ale presedintelui Traian Basescu legate de privatizarea companiei feroviare. Ponta spune si ca isi asuma raspunderea asupra privatizarii. Dar ce inseamna asumarea raspunderii in opinia premierului? Sigur ca-mi asum raspnderea, n-am fugit niciodata de respundere. Aprob HG, o trimit la CSAT n. red Consiliul Suprem de Aparare a Tarii) spre aviz, ca daca presedintele stie ceva ce noi nu stim, nu trebuie sa ne lase sa gresim, trebuie sa spuna. Vad insa ca orice om de afaceri roman care nu se inscrie in Miscarea Populara primeste un dosar penal din 2004, 2006, a spus premierul.

UPDATE Cum isi asuma Victor Ponta raspunderea pentru privatizarea CFR Marfa: Aproba o Hotarare de Guvern si o trimite la CSAT pentru aviz

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de miercuri Guvernul va aproba proiectul de Hotarare de Guvern privind privatizarea CFR Marfa. Aprobam HG cu CFR Marfa pentru ca vad ca nu poate sa doarma adversarul politic, a spus Ponta facand referire la acuzatiile recente ale presedintelui Traian Basescu legate de privatizarea companiei feroviare. Ponta spune si ca isi asuma raspunderea asupra privatizarii. Dar ce inseamna asumarea raspunderii in opinia premierului? Sigur ca-mi asum raspnderea, n-am fugit niciodata de respundere. Aprob HG, o trimit la CSAT n. red Consiliul Suprem de Aparare a Tarii) spre aviz, ca daca presedintele stie ceva ce noi nu stim, nu trebuie sa ne lase sa gresim, trebuie sa spuna. Vad insa ca orice om de afaceri roman care nu se inscrie in Miscarea Populara primeste un dosar penal din 2004, 2006, a spus premierul. UPDATE Interesant este ca presedintele a spus in urma cu doua zile ca CSAT nu se ocupa de targuieli, ci doar de probleme de securitate nationala.

Victor Ponta: Sediile directiilor finantelor publice regionale si antifrauda au fost aprobate

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca Guvernul a aprobat in sedinta cele opt sedii ale directiilor financiare regionale si sediile regionale ale Directiei Antifrauda a ANAF, relateaza Mediafax. Totodata,.

Premierul Victor Ponta contraataca declaratiile presedintelui Basescu, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta intervine astazi la Antena 3, de la ora 21. 00, pentru a comenta declaratiile lui Traian Basescu referitoare la numirea viitorului ministru al Transporturilor si la privatizarea CFR Marfa.

Victor Ponta, despre Basescu:Nu se poate obisnui cu gandul ca nu mai are un guvern de slugi. Nu pot simti decat dispret pentru el

Premierul Victor Ponta a comentat luni seara, la Antena 3, declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la numirea viitorului ministru al Transporturilor si la privatizarea CFR Marfa, afirmand ca seful statuluinu se poate obisnui cu gandul ca nu mai are un guvern de slugi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )