Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil cu siguranta (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil cu siguranta (VIDEO)

Victor Ponta, a declarat ca decizia inaltei Curti de a nu judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis inainte de alegeri este una foarte buna, adaugand ca acesta va fi declarat cu siguranta. continuă pe B1

VIDEO Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni ca liderul liberal Klaus Iohannis cu siguranta va fi declarat incompatibil in urma procesului de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru ca, sustine el, este practica unitara a Inaltei Curti, in toate cazurile anterioare au spus la fel.

Victor Ponta: Klaus Iohannis e doar o forma fara fond, o marioneta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca afirmatia facuta de Iohannis, potrivit careia niciunul dintre presedintii Romaniei nu a incalcat Constitutia arata ca nu el nu este decat o marioneta.

Victor Ponta: Iohannis va fi declarat incompatibil

Premierul Victor Ponta este sigur ca prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, contracandidatul sau principal, va fi declarat incompatibil de catre inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), desi Iohannis are o decizie favorabila in prima instanta, iar iCCJ urmeaza sa se pronunte asupra recursului facut de Agentia Nationala de Integritate ANI).

Ponta stie ce decizia va lua ICCJ in cazul lui Iohannis. Ponta: Iohannis va fi declarat incompatibil cu siguranta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, pe holurile Camerei Deputatilor ca liderul PNL, Klaus Iohannis, va fi declarat incompatibil de inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul de dosarul de incompatibilitate pe care il are pe rol la ICCJ.

Ponta stie ce decizie va lua ICCJ in cazul lui Iohannis: Va fi declarat incompatibil, cu siguranta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, pe holurile Camerei Deputatilor ca liderul PNL, Klaus Iohannis, va fi declarat incompatibil de inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul de dosarul de incompatibilitate pe care il are pe rol la ICCJ.

Elena Udrea: in cazul in care Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil, categoric sunt in turul 2 (VIDEO)

Elena Udrea crede ca, daca luni, Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil de inalta Curte de Casatie si Justitie in procesul cu ANI, iar ea va ajunge in turul doi al alegerilor prezidentiale, categoric va.

Victor Ponta: Iohannis va fi declarat incompatibil

Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a declarat ca decizia inaltei Curti de a nu judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis inainte de alegeri este una foarte buna, adaugand.

Ponta: Iohannis va fi declarat incompatibil

Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a declarat ca decizia inaltei Curti de a nu judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis inainte de alegeri este una foarte buna, adaugand ca.

Sondaj secret PSD: Udrea si Tariceanu pot intra in turul doi al alegerilor prezidentiale daca Iohannis e declarat incompatibil

Un sondaj secret al PSD dezvaluie cine intra in turul intai si cum se impart voturile daca Iohannis este declarat incompatibil, relateaza Evenimentul Zilei. Asrfel, conform sondajului realizat la.

Klaus Iohannis: Victor Ponta are sapte case. Toate casele mele valoreaza cat apartamentul in care sta Ponta

Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu intelege atacurile la care este supus din partea PSD pentru cele sase case pe care le detine, in conditiile in care Victor Ponta detine sapte case, dar a declarat doar trei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )