Libnet.ro
UNICEF

07:00

Victor Ponta: Klaus Iohannis e doar o forma fara fond, o marioneta

B1 B1,
Victor Ponta: Klaus Iohannis e doar o forma fara fond, o marioneta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca afirmatia facuta de Iohannis, potrivit careia niciunul dintre presedintii Romaniei nu a incalcat Constitutia arata ca nu el nu este decat o marioneta. continuă pe B1

VIDEO Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni ca liderul liberal Klaus Iohannis cu siguranta va fi declarat incompatibil in urma procesului de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru ca, sustine el, este practica unitara a Inaltei Curti, in toate cazurile anterioare au spus la fel.

Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil cu siguranta (VIDEO)

Victor Ponta, a declarat ca decizia inaltei Curti de a nu judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis inainte de alegeri este una foarte buna, adaugand ca acesta va fi declarat cu siguranta.

Klaus Iohannis: Victor Ponta are sapte case. Toate casele mele valoreaza cat apartamentul in care sta Ponta

Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu intelege atacurile la care este supus din partea PSD pentru cele sase case pe care le detine, in conditiile in care Victor Ponta detine sapte case, dar a declarat doar trei.

VIDEO Andreea Paul Vass, cu Klaus Iohannis pe scena: Votati Victor Ponta!

Gafa saptamanii trecute ii apartine deputatului PDL Andrea Paul, care i-a indemnat pe participantii la un miting ACL organizat sambata la Cluj Napoca sa voteze cu Victor Ponta.

Victor Ponta: Iohannis va fi declarat incompatibil

Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a declarat ca decizia inaltei Curti de a nu judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis inainte de alegeri este una foarte buna, adaugand.

Udrea: Accept invitatia IPP pentru dezbatere electorala, dar sa vina si Ponta si Iohannis

Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara la funtia de presedinte al Romaniei, a declarat, vineri, ca a decis sa accepte invitatia IPP de a participa pw 29 octombrie la o dezbatere intre candidatii la Presedintia Romaniei, aratand ca singura conditie este ca la eveniment sa participe si Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Victor Ponta: Cand ma insulta Basescu avea un farmec, la Iohannis ne apuca somnul

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri ca Iohannis vorbeste ca Basescu, preluand de la acesta chiar si insultele la adresa sa, aratand insa ca avea mai multe farmec atunci cand il insulta.

Ioana Petrescu, catre Klaus Iohannis: Toate afirmatiile despre modificarea regimului fiscal sunt doar minciuni de campanie

Ioana Petrescu, ministrul Finantelor, spune ca afirmatiile facute de candidatul ACLla prezidentiale, Klaus Iohannis, in legatura cu modificarea regimului fiscal in Romania, sunt doar minciuni de.

Duminica viitoare votam la prezindentiale. Media sondajelor de opinie: Ponta 41%, Iohannis 28%

Patru sondaje de opinie care arata ca premierul Victor Ponta are cele mai mari sanse la alegerile prezidentiale de duminica au fost prezentate duminica, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3. Son.

Duminica viitoare votam la prezidentiale. Media sondajelor de opinie: Ponta 41%, Iohannis 28%

Patru sondaje de opinie care arata ca premierul Victor Ponta are cele mai mari sanse la alegerile prezidentiale de duminica au fost prezentate duminica, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3. Son.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )