Libnet.ro
UNICEF

06:45

Victor Ponta, lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta, lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta sustine, intr-un interviu la stiripesurse. ro. ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz, intr-un interviu la stiripesurse. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta sustine, intr-un interviu la stiripesurse. ro. ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni si Transgaz.

Victor Ponta face noi acuzatii: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia care il finanteaza ca sa le dea tot

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza - inclusiv consultantii, vizitele externe - si care va primi tot gazul.

Victor Ponta, PROFETIE sumbra pentru PSD: Nu prinde turul II la prezidentiale

Victor Ponta lanseaza o profetie sumbra pentru PSD. Fostul premier este de parere ca partidul pe care l-a condus nu va mai intra in turul II la alegerile prezidentiale din 2019. Categoric Liviu Dragnea va.

Victor Ponta afirma ca Dragnea a fost informat de o persoana foarte importanta din SRI ca urma sa i se faca un flagrant cand era vicepremier

Victor Ponta a sustinut vineri seara ca Liviu Dragnea a fost avertizat de o persoana foarte importanta din SRI ca urmeaza sa i se faca un flagrant, in perioada in care era vicepremier in cabinetul Ponta.

Victor Ponta dezvaluie obsesia lui Liviu Dragnea: Nu poti sa scapi de el. Te ameninta, te linguseste

Fostul premier Victor Ponta continua seria atacurilor extrem de dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Ponta sustine ca a refuzat vehement sa-l numeasca pe Dragnea la conducerea Ministerului de Interne la.

Liviu Dragnea ameninta cu noi dezvaluiri despre Victor Ponta: ii las sa se afunde si mai mult

Razboiul dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta pare sa fie abia la inceput. Dupa ce Victor Ponta a replicat dur seriei de dezvaluiri lansate marti seara de presedintele PSD, Dragnea a anuntat ca e abia.

Marian Oprisan zguduie scena politica: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Basescu si al lui George Maior

Liviu Dragnea lanseaza un scenariu exploziv in privinta numirii in functie a Laurei Codruta Kovesi. Acesta sustine caGeorge Maior i-a impus lui Victor Ponta numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea.

Victor Ponta: Dragnea a izolat partidul. PSD-ul a ajuns un fel de FIDESZ si PIS, dar de Teleorman

Fostul premier Victor Ponta continua seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea si a modului in care acesta conduce PSD. Potrivit lui Ponta, sub sefia lui DragneaPSD-ul a ajuns un fel de Fidesz si PIS,.

Marian Oprisan il desfiinteaza pe Victor Ponta: A devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Basescu si al lui George Maior

Vicepresedinte PSD Marian Oprisan a lansat un atac extrem de dur la adresa fostului lider al partidului, Victor Ponta. Reactia lui Oprisan a venit dupa ce Liviu Dragnea a acuzat ca SRI a fost implicat in.

Victor Ponta, nou atac la Liviu Dragnea: Regret ca l-am numit la Ministerul Dezvoltarii pentru ca asa a facut bani pentru Teldrum si a cumparat baronii locali (VIDEO)

Razboiul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea continua cu noi acuzatii dure. Dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat ca si-a format primul guvern exact cum i s-a cerut de la SRI, fostul premier a replicat dur.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )