Libnet.ro
UNICEF

08:45

Victor Ponta: Liberalii sunt penibili. Ei au votat pentru caderea guvernului condus de Ungureanu, iar acum il sustin la conducerea SIE (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Liberalii sunt penibili. Ei au votat pentru caderea guvernului condus de Ungureanu, iar acum il sustin la conducerea SIE (VIDEO)

Victor Ponta a avut o interventie telefonica la emisiunea Ultimul Cuvant de la B1 TV, moderata de Catalin Striblea, unde a vorbit despre relatia profesionala pe care o are cu premierul interimar Gabriel Oprea,. continuă pe B1

Victor Ponta: Liberalii sunt penibili. Ei au votat pentru caderea guvernului condus de Ungureanu, iar acum il sustin la conducerea SIE

Victor Ponta a avut o interventie telefonica la emisiunea Ultimul Cuvant de la B1 TV, moderata de Catalin Striblea, unde a vorbit despre relatia profesionala pe care o are cu premierul interimar Gabriel Oprea,.

Victor Ponta: Sunt profund indignat de atentatul din Franta

Premierul Victor Ponta se arata indignat de atentatele comise in dupa amiaza zilei de vineri in Franta. Sunt profund indignat dupa atentatul de la Isere. Sprijin pentru Franta in aceste momente de mobilizare.

Victor Ponta vrea sa revina in tara saptamana viitoare

Victor Ponta se va intoarce in Romania intr-o saptamana. Anuntul a fost facut chiar de premier, dupa ce Liviu Dragnea a avertizat ca PSD si coalitia de guvernare sunt in pericol. Potrivit lui.

Victor Ponta: Felicitari fetelor din echipa de spada. Ma bucur ca ele au voie sa fie la Baku fara sa le critice vreun analist

Premierul Victor Ponta, aflat in Turcia pentru recuperare dupa operatia la genunchi, a transmis felicitari fetelor din echipa de spada a Romaniei care au obtinut medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku.

Votul pentru MRU il trimite pe Victor Ponta in Opozitie

Votul pentru numirea lui Mihai-Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe l-ar putea trimite, conjunctural, pe Victor Ponta in Opozitie, dupa ce principalul partener al PSD din coalitia de guvernare, liderul UNPR Gabriel Oprea, a anuntat ca parlamentarii sai voteaza pentru.

Sebastian Ghita: Procurorii urmaresc sa il determine pe premierul Victor Ponta sa demisioneze

Sebastian Ghita, urmarit penal pentru trafic de influenta, evaziune fiscala, spalare de bani si coruperea alegatorilor, sustine ca premierul Victor Ponta ar putea fi pus sub control judiciar. Deputatul mai.

Victor Ponta, despre nominalizarea lui MRU la SIE: Iohannis ne-a pacalit. Nu ne-a consultat. in PSD nu e nimeni ca sa voteze pentru

Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a pacalit PSD, pentru ca social democratii nu au fost consultati pe tema nominalizarii lui MRU la sefia SIE. Mai mult de atat, premierul a.

Surse: Victor Ponta are nevoie de inca o saptamana de recuperare

ACTUALIZARE 14:56 Liliana Minca PND): Premierul Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia Deputatul PND Liliana Minca considera ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din fruntea Executivului, urmand ca stabilitatea politica sa fie asigurata, in opinia sa, de catre vicepremierul Gabriel Oprea.

Daniel Savu, senator PSD: Daca Victor Ponta cedeaza si isi da demisia, cariera lui s-a terminat

Senatorul PSD Daniel Savu spune ca daca Victor Ponta va pleca din fruntea Guvernului, cariera lui s-a terminat, noteaza Digi24 . In plus, arata parlamentarul Daniel Savu, Victor Ponta va pierde total si sprijinul partidului.

Victor Ponta: Iohannis ne considera pe toti niste IOBAGI

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la B1 Tv, referitor la numirea lui Mihai Razvan Ungureanula sefia SIE, ca presedintele Klaus Iohannis ii considera niste iobagi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )