Libnet.ro
UNICEF

23:15

Victor Ponta, martor in dosarul Tel Drum: Sa minti sub juramant este o infractiune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta, martor in dosarul Tel Drum: Sa minti sub juramant este o infractiune

Victor Ponta, martor in dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea a fost pus sub urmarire penala, sustine ca a spus tot adevarul procurorilor DNA pentru ca sa minti sub juramant este o infractiune. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta, despre declaratiile lui la DNA cu privire la legaturile lui Dragnea cu Tel Drum: Sa minti sub juramant este o infractiune si nu vad cine isi asuma acest lucru

Victor Ponta a scris marti peFacebookca a spus la DNA tot ce stie despre legaturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum, pentru ca sa minti sub juramant este o infractiune si nu vad cine isi asuma acest lucru si ca propagandistii Cartelului tot ne ataca pe cei care am fost chemati ca martori.

Ponta: Aparitia OLAF in dosarul Tel Drum reprezinta in mod clar inceputul sfarsitului pentru Dragnea si Cartelul pe care il conduce inca din 2001

Fostul premier Victor Ponta spune ca aparitia OLAF in dosarul Tel Drum reprezinta in mod clar inceputul sfarsitului pentru Liviu Dragnea si Cartelul pe care il conduce inca din 2001, dar ca membrii si liderii PSD care nu au fost inca definitiv corupti si compromisi au o mare sansa sa elibereze partidul de sub dominatia acestui grup infractional organizat inainte de o catastrofa sociala si economica precum cea din 2009.

Liviu Dragnea, urmarit penal in dosarul Tel Drum

Ancheta care il vizeaza pe presedintele Partidului Social Democrat PSD) din Romania, Liviu Dragnea, este un exemplu perfect al cooperarii pozitive dintre OLAF si autoritatile nationale, a transmis, ieri, directorul general al Oficiului European de Lupta Antifrauda, Nicholas Ilett, dupa ce DNA a anuntat ca presedintele Camerei Deputatilor este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte savarsite in dosarul Tel Drum in calitate de presedinte al Consiliului Judetean CJ) Teleorman.

Comisia Europeana: Romania a acceptat corectiile imputate in proiectele UE din dosarul Tel Drum

Comisia Europeana a cerut, in anul 2016, autoritatilor romane sa aplice corectii financiare pentru fondurile europene investigate de oficiul european de lupta anti-frauda OLAF, in cazul Tel Drum, iar Romania a acceptat aceste corectii - a declarat, pentru HotNews, un purtator de cuvant al exectivului comunitar.

LIVETEXT Liviu Dragnea, explicatii despre dosarul Tel Drum: Statul paralel face ce stie mai bine, dosare

Liderul PSD Liviu Dragnea,acuzat de DNA de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu si frauda cu fonduri europene,este invitat in studioulRomaniaTV, de la ora 21. 00, pentru a vorbi despre dosarul Tel Drum.

Ponta, Grindeanu, Sova si Teodorovici l-au dat in primire la DNA pe Dragnea: Tel Drum era a dansului. Ponta: Sa minti sub juramant este infractiune

Fostii premieri PSD Victor Ponta si Sorin Grindeanu, fostii ministrii PSD Dan Sova si Eugen Teodorovici si fostul prefect PD de Teleorman 2001-2004) Teodor Nitulescu au fost audiati ca martori in cel mai recent dosar dechis pe numele liderului PSD, Liviu Dragnea. Detaliile apar in cele 141 de pagini ale ordonantei de incepere a urmarii penale fata de presedintele Camerei Deputatilor.

Ponta spune in premiera ce a declarat la DNA in dosarul lui Dragnea: Nu puteam minti sub juramant

Victor Ponta a declarat, in premiera pentru B1 TV, ca nu este un denuntator, dar a ajuns la DNA pentru ca a fost chemat de procurori. Si tocmai pentru ca a fost citat in calitate de martor, nu a putut.

Ponta spune in premiera ce a declarat la DNA in dosarul lui Dragnea: Nu puteam minti sub juramant (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, in premiera pentru B1 TV, ca nu este un denuntator, dar a ajuns la DNA pentru ca a fost chemat de procurori. Si tocmai pentru ca a fost citat in calitate de martor, nu a putut .

Ponta, Grindeanu, Sova si Teodorovici l-au dat in primire la DNA pe Liviu Dragnea: Tel Drum era a dansului

Fostii premieri PSD Victor Ponta si Sorin Grindeanu, fostii ministrii PSD Dan Sova si Eugen Teodorovici si fostul prefect PD de Teleorman 2001-2004), Teodor Nitulescu au fost audiati ca martori in cel mai recent dosar dechis pe numele liderului PSD, Liviu Dragnea. Detaliile apar in cele 141 de pagini ale ordonantei de incepere a urmarii penale fata de presedintele Camerei Deputatilor.

Teodorovici spune adevarul despre Tel Drum: Din 2014 se zvonea ca am facut denunt impotriva lui Dragnea la OLAF

Dupa ce Liviu Dragnea s-a ales cu un nou dosar la DNA, in spatiul public au aparut informatii ca Victor Ponta si Eugen Teodorovici ar fi dat declaratii in acest caz. Fostul ministru.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )