Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ponta spune in premiera ce a declarat la DNA in dosarul lui Dragnea: Nu puteam minti sub juramant (VIDEO)

B1 B1,
Ponta spune in premiera ce a declarat la DNA in dosarul lui Dragnea: Nu puteam minti sub juramant (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, in premiera pentru B1 TV, ca nu este un denuntator, dar a ajuns la DNA pentru ca a fost chemat de procurori. Si tocmai pentru ca a fost citat in calitate de martor, nu a putut . continuă pe B1

Ponta spune in premiera ce a declarat la DNA in dosarul lui Dragnea: Nu puteam minti sub juramant

Victor Ponta a declarat, in premiera pentru B1 TV, ca nu este un denuntator, dar a ajuns la DNA pentru ca a fost chemat de procurori. Si tocmai pentru ca a fost citat in calitate de martor, nu a putut.

Ce spune omul-cheie din dosarul lui Dragnea

Actualul presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, Danut Cristescu, sustine ca toate contractele incheiate intre institutie si Tel Drum sunt perfect legale. Cei mai multi dintre cei acuzati.

Ponta, despre declaratiile lui la DNA cu privire la legaturile lui Dragnea cu Tel Drum: Sa minti sub juramant este o infractiune si nu vad cine isi asuma acest lucru

Victor Ponta a scris marti peFacebookca a spus la DNA tot ce stie despre legaturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum, pentru ca sa minti sub juramant este o infractiune si nu vad cine isi asuma acest lucru si ca propagandistii Cartelului tot ne ataca pe cei care am fost chemati ca martori.

Lacomii, tradari si pacaleli. Asemanari intre dosarul lui Dragnea si cel al Elenei Udrea

Firme de casa, capcane si tradari. Sunt cateva asemanari intre dosarul lui Liviu Dragnea si unul dintre dosarele care o vizeaza pe Elena Udrea. Ce similitudini pot exista intre gala de box pr.

Cine este procuroarea care se ocupa de dosarul lui Dragnea

O fotografie cu procuroarea care se ocupa de noul dosar al presedintelui PSD, Liviu Dragnea, urmarit penal pentru abuz in serviciu, obtinere de catre Tel Drum de fonduri europene si constituire de grup.

Prima reactie din PSD dupa acuzatiile aduse de procurorii DNA lui Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori intr-un dosar de coruptie. Cateva zeci de persoane - printre care.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )