Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Ponta: in maximum 28 zile imi pot relua activitatea normala. Voi solicita presedintelui Iohannis sa il desemneze pe Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de prim-ministru (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: in maximum 28 zile imi pot relua activitatea normala. Voi solicita presedintelui Iohannis sa il desemneze pe Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de prim-ministru (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia, acolo unde s-a operat la genunchi, informeaza B1 TV. Totusi, Ponta va trebui sa mearga zilnic la clinica din Turcia, pentru control. Perioada de . continuă pe B1

Premierul a fost externat, insa ramane in Turcia. Ponta: in maximum 28 zile imi pot relua activitatea.Gabriel Oprea imi preia atributiile

Premierul Victor Ponta a fost externat duminica din spitalul din Istanbul, unde a fost operat la genunchi in urma unei accidentari la un meci de baschet. El a anuntat insa ca nu va reveni in tara, delegandu-i atributiile sale vicepremierului Gabriel Oprea.

UPDATE Victor Ponta: Azi medicii au decis ca pot fi externat. In maxim 28 zile imi pot relua activitatea normala / Ponta il desemneaza pe Gabriel Oprea sa asigure conducerea interimara a Guvernului

UPDATE Ora 14:12 Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, intr-o postare pe Facebook, ca medicii din Turcia au decis ca poate fi externat, urmand ca in urmatoarele 7 zile sa parcurga zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente si supraveghere, dupa care doua saptamani de fizioterapie si recuperare. Premierul precizeaza ca in maxim 28 de zile isi poate relua activitatea normala si ca luni dimineata va trimite presedintelui Klaus Iohannis o adresa prin care ii solicita sa il desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de prim ministru, inclusiv conducerea sedintelor de Guvern, in aceasta perioada.

Modificari substantiale in declaratia de avere a lui Victor Ponta, la doar cateva zile de la chemarea sa la DNA

Premierul Victor Ponta si-a trecut, in premiera, vila de la Cornu pe care o detine impreuna cu sotia sa, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, si a donat casa de vacanta din Baia de Fier, judetul Gorj. Modificarile facute de premier vin doar la zece zile de la punerea sa sub invinuire de catre DNA.

Premierul Victor Ponta, primul interviu dupa operatie: Nu sunt autosuspendat

Editie Speciala Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta i-a acordat lui Mihai Gadea primul interviu dupa interventia chirurgicala pe care a suferit-o intr-un spital din Turcia. Iata care au fost cele mai.

Editie speciala Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta, primul interviu dupa operatie

Editie Speciala Sinteza Zilei. in exclusivitate la Sinteza Zilei, premierul Victor Ponta ii va acorda lui Mihai Gadea primul interviu dupa interventia chirurgicala pe care a suferit-o. De asemena, vor fi.

Victor Ponta isi reia activitatea in 28 de zile. Premierul ii va cere presedintelui Iohannis ca Gabriel Oprea sa ii preia atributiile

57 -PNL cere din nou demisia lui Victor PontaUPDATE 15. 23 -Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca sustine propunerea lui Victor Ponta, ca interimatul la sefia Guvernului sa fie asigurat.

Calin Popescu Tariceanu: Premierul ar trebui sa revina repede. Nu am sesizat la Victor Ponta vreo vaga intentie de a se retrage

Calin Popescu Tariceanu a comentat in emisiunea Secvential decizia premierului Victor Ponta de a se autosuspenda din functie pentru 28 de zile. Presedintele Senatului considera ca premierul Victor Ponta ar.

Victor Ponta la Antena 3, despre ipoteza ca ar fi plecat in Turcia pentru a scapa de presiunea DNA: O imbecilitate sustinuta de basisti. Nu sunt autosuspendat. / Nu exista in acest moment o alta varianta de Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca nu este autosuspendat din functie si ca ipoteza ca ar fi plecat in Turcia pentru a scapa de presiunea DNA este o imbecilitate sustinuta de basisti. Eu pot sa plec oricand. Avem alegeri acum? Nu avem. Tipetele astea. sa plece Ponta. O intrebi pe madame Gorghiu: Bun, pleaca Ponta, ce facem? Pai noi nu stim ce facem, noi nu stim sa guvernam, noi stim sa urlam. O tara se conduce cu seriozitate, nu cu poale in cap. Nu exista in acest moment o alta varianta la acest Guvern, afirma Victor Ponta.

Victor Ponta, modificari substantiale in declaratia de avere la doar cateva zile de la chemarea sa la DNA

Premierul Victor Ponta si-a trecut, in premiera, vila de la Cornu pe care o detine impreuna cu sotia sa, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, si a donat casa de vacanta din Baia de Fier, judetul Gorj. Modificarile facute de premier vin doar la zece zile de la punerea sa sub invinuire de catre DNA.

Traian Basescu despre Victor Ponta: Eu as fi avut exigenta sa trimita si un certificat medical, nu anunti pe Facebook ca esti bolnav. / Faptul ca Ponta ii spune presedintelui pe cine sa numeasca interimar arata un aranjament anterior, e neconstitutional

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, in legatura cu Victor Ponta si anuntul sau de duminica ca in perioada recuperarii dupa operatia la genunchi este in imposibilitatea de a isi exercita functia, ca Eu as fi avut exigenta sa trimita si un certificat medical. Nu anunti pe Facebook ca esti bolnav. Fostul sef al statului mai spune ca I-a cerut neconstitutional lui Iohannis sa il numeasca pe Oprea. Constitutia spune ca daca premierul este in incapacitatea de a-si exercita functia, presedintele desemneaza un premier interimar. Faptul ca Victor Ponta ii spune presedintelui pe cine sa numeasca interimar arata un aranjament anterior.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )