Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta la Antena 3, despre ipoteza ca ar fi plecat in Turcia pentru a scapa de presiunea DNA: O imbecilitate sustinuta de basisti. Nu sunt autosuspendat. / Nu exista in acest moment o alta varianta de Guvern

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta la Antena 3, despre ipoteza ca ar fi plecat in Turcia pentru a scapa de presiunea DNA: O imbecilitate sustinuta de basisti. Nu sunt autosuspendat. / Nu exista in acest moment o alta varianta de Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca nu este autosuspendat din functie si ca ipoteza ca ar fi plecat in Turcia pentru a scapa de presiunea DNA este o imbecilitate sustinuta de basisti. Eu pot sa plec oricand. Avem alegeri acum? Nu avem. Tipetele astea. sa plece Ponta. O intrebi pe madame Gorghiu: Bun, pleaca Ponta, ce facem? Pai noi nu stim ce facem, noi nu stim sa guvernam, noi stim sa urlam. O tara se conduce cu seriozitate, nu cu poale in cap. Nu exista in acest moment o alta varianta la acest Guvern, afirma Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Ce spune Ponta despre ipoteza ca a plecat in Turcia pentru a scapa de DNA

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca ipoteza ca a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie este o imbecilitate sustinuta de basisti.

Premierul Ponta sustine ca ideea ca plecat in Turcia pentru a scapa de DNA este o imbecilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca ipoteza potivit careia a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie, care a cerut urmarirea sa penala, este o.

Victor Ponta, mesaj de Ramadan, de pe patul de spital din Turcia

Premierul Victor Ponta, aflat in Turcia unde se recupereaza de pe urma operatiei la genunchi, a scris pe Facebook, un mesaj catre cetatenii musulmani care incep, joi, prima zi a lunii Ramadanului.

Victor Ponta: Reducem TVA la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, iar preturile la medicamente vor scadea cu 20% din iulie

Premierul Victor Ponta a fost vizitat duminica, in Turcia, de ministrii Nicolae Banicioiu si eugen Teodorovici. Primul ministru a anuntat, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca a discutat cu.

Imagini in exclusivitate din timpul operatiei la care a fost supus premierul Victor Ponta in Turcia

Mihai Gadea a prezentat, in exclusivitate la Sinteza Zilei, imagini din timpul operatiei la care a fost supus premierul Victor Ponta la o clinica din Turcia. Iata.

Surse: Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia, acolo unde s-a operat la genunchi, potrivit unor surse citate de B1 TV. Totusi, Ponta va trebui sa mearga zilnic la clinica din Turcia, pentru.

Ultima zi de concediu. Victor Ponta afla astazi daca mai ramane internat in Turcia sau daca vine acasa

Operatie Victor Ponta. Premierul afla astazi daca se poate intoarce acasa sau daca mai ramane internat in spitalul privat din Turcia unde s-a operat la genunchi. Mai exact, o echipa medicala il va consulta pe premier si ulterior va decide daca poate parasi spitalul sau trebuie sa mai ramana sub observatie. in functie de aceasta decizie, mandatul vicepremierului Gabriel Oprea la conducerea Guvernului va fi sau nu prelungit.

Cand se intoarce Victor Ponta din Turcia

Premierul Victor Ponta va ramane internat pana duminica in spitalul Medipol din Turcia, potrivit unor surse.

Victor Ponta: in maximum 28 zile imi pot relua activitatea normala. Voi solicita presedintelui Iohannis sa il desemneze pe Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de prim-ministru (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia, acolo unde s-a operat la genunchi, informeaza B1 TV. Totusi, Ponta va trebui sa mearga zilnic la clinica din Turcia, pentru control. Perioada de .

Premierul Victor Ponta, primul interviu dupa operatie: Nu sunt autosuspendat

Editie Speciala Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta i-a acordat lui Mihai Gadea primul interviu dupa interventia chirurgicala pe care a suferit-o intr-un spital din Turcia. Iata care au fost cele mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )