Libnet.ro
UNICEF

01:05

VICTOR PONTA: Mergem mai departe - mai putini, dar fara vanzatori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Mergem mai departe - mai putini, dar fara vanzatori

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, sustine ca fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda revenirea la PSD, iar apoi cu Ludovic Orban pentru a vota cu PNL. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta il acuza pe Mihai Tudose de tradare: El este negociatorul cu PNL. Mergem mai departe, dar fara vanzatori

Fostul premier al Romaniei,Victor Ponta, il acuza pe colegul sau Mihai Tudosede tradare si sustine intr-o postare pe Facebook ca acesta ar finegociat atat cu PSD cat si cu.

Pro Romania exclude parlamentarii care au votat Guvernul Orban. Ponta: Ne despartim si mergem mai departe fara ei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, marti seara, ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

Dan Barna (USR): Victor Ponta a incercat sa fie jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate. Pro Romania, un partid de stransura facut din fosti membri PSD, in care dicteaza interesul personal (VIDEO)

Victor Ponta incercat sa fie un jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate, iar Pro Romania este un partid de stransura, a declarat Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile.

Barna: Victor Ponta a incercat sa fie un jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, ca Victor Ponta a incercat sa fie un jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate, referindu-se astfel la faptul ca mai multi parlamentari Pro Romania au anuntat ca vor vota pentru investirea Cabinetului Orban.

MANDA, CATRE VICTOR PONTA: Lumea uraste tradatorii ca tine, Victor

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda ii transmite lui Victor Ponta, dupa ce acesta l-a acuzat ca a negociat revenirea lui Mihai Tudose in PSD, ca lumea uraste tradatorii ca el si oricat ar incerca acum sa faca pe domnisorul de pension, nu mai pacaleste pe nimeni. Ai cazut intre scaune dupa ce ai incercat sa fii jolly joker-ul politic si nu ti-a iesit, afirma Manda.

Razboi Claudiu Manda - Victor Ponta: Oricat ai incerca acum sa faci pe domnisorul de pension, nu mai pacalesti pe nimeni!

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vorbeste liderul Pro Romania, Victor Ponta, si ii transmite acestuia ca social-democratii se afla in.

Claudiu Manda (PSD) ii raspunde lui Victor Ponta: Faci pe domnisorul de pension, dar nu mai pacalesti pe nimeni! Ai cazut intre scaune dupa ce ai incercat sa fii jolly joker-ul politic

Claudiu Manda, europarlamentar PSD, neagacaar fi negociat cu Mihai Tudose revenirea acestuia in PSD. el ii transmite liderului Pro Romania, Victor Ponta, ca tradatorii ca sunt urati de lume si.

Victor Ponta, transant cu tradatorii din propriul partid: Orban cumpara aceiasi parlamentari pe care ii cumpara si Dancila

Victor Ponta a insistat ca daca Ludovic Orban i-ar inlocui pe cei trei ministri care au fost respinsi in urma audierilor din comisii, atunci Pro Romania nu ar mai boicota votul de investitura si parlamentarii.

VICTOR PONTA: Cei care au votat Guvernul Orban au decis sa mearga alaturi de PNL

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

Victor Ponta ii da afara din partid pe parlamentarii care au votat Cabinetul Orban: Pacatul lor este ca au instaurat un guvern care va face foarte mult rau

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca se desparte de parlamentarii partidului care nu au rezistat in fata presiunilor si au votat investirea Guvernului Orban si spune ca pacatul lor este ca au instaurat un guvern care va face foarte mult rau.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )