Libnet.ro
UNICEF

17:30

Pro Romania exclude parlamentarii care au votat Guvernul Orban. Ponta: Ne despartim si mergem mai departe fara ei

Adevărul Adevărul,
Pro Romania exclude parlamentarii care au votat Guvernul Orban. Ponta: Ne despartim si mergem mai departe fara ei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, marti seara, ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau. continuă pe Adevărul

Victor Ponta ii da afara din partid pe parlamentarii care au votat Cabinetul Orban: Pacatul lor este ca au instaurat un guvern care va face foarte mult rau

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca se desparte de parlamentarii partidului care nu au rezistat in fata presiunilor si au votat investirea Guvernului Orban si spune ca pacatul lor este ca au instaurat un guvern care va face foarte mult rau.

VICTOR PONTA: Cei care au votat Guvernul Orban au decis sa mearga alaturi de PNL

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

PSD, prima reactie despre tradatorii care au votat Guvernul Orban

Deputatul PSD Catalin Radulescu considera ca investirea Guvernului Orban de catre Parlament nu este o infrangere pentru PSD, dar a subliniat ca rezultatul a fost obtinut cu niste tradari din PSD si de la Pro Romania.

Scandal in Pro Romania asupra votului pentru investirea Guvernului Orban

Momente tensionate in Pro Romania, dupa ce Mihai Tudose a afirmat ca Guvernul Ludovic Orban trebuie .

Cine a tradat-o pe Dancila? Patru parlamentari PSD au votat Guvernul Orban

Parlamentarii PSD Cristina Burciu, Marius Bota, Elena Haratau si Eugen Gioanca au fost prezenti in p.

Victor Ponta, profund dezamagit dupa tradarea unor colegi din Pro Romania: Au instaurat un Guvern care va face foarte mult rau

Victor Pontas-a declarat profund dezamagitdupa ce unii colegi din Pro Romania au decis sa sustina cabinetul Orban, la votul de investitura din Parlament. A trecut Guvernul PNL Orban Pro.

Cine sunt parlamentarii de la PSD si Pro-Romania care vor vota investirea Guvernului Ludovic Orban

Sedinta plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului in care se va vota guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a inceput la ora 14, iar in sala sunt prezenti 235 de parlamentari, destui.

Lista parlamentarilor Pro Romania si PSD care vor vota Cabinetul Orban- surse

Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meirosu si Damian Florea sunt parlamentarii Pro Romania care vor vota pentru investirea Cabinetului Orban, in cadrul sedintei plenului reunit de astazi, in ciuda amenintarilor cu excluderea lansate de liderul de partid, Victor Ponta.

Daniel Constantin si o parte dintre parlamentarii Pro Romania ar urma sa voteze Cabinetul Orban -surse

Prim-vicepresedintele Pro Romania Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu si alti parlamentari ai formatiunii vor sa voteze pentru Cabinetul Orban, au declarat pentru HotNews surse din partid, in contextul in care Victor Ponta declarase ca nu vor participa la sedinta de luni in care se va da votul de investire. Printre cei care sustin ca partidul trebuie sa voteze Cabinetul Orban se numara si fostul premier Mihai Tudose, in prezent europarlamentar.

Mihai Tudose face apel la parlamentarii ProRomania pentru a vota Guvernul Orban: De trei luni totul e blocat. Suntem de Kafka

Vicepresedintele ProRomania Mihai Tudose a facut apel la colegii sai din partid pentru a vota pentru investirea Guvernului Orban, asta desi liderul formatiuni, Victor Ponta, a dat ordin ca membrii partidului sa nu participe la vot. De altfel, acesta l-a atacat luni pe Mihai Tudose, afirmand ca a negociat cu PNL si ca ne-a mintit pe toti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )