Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: Se vede ca esti foarte frustrat si oamenii nu vor lideri frustrati

B1 B1,
Victor Ponta, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: Se vede ca esti foarte frustrat si oamenii nu vor lideri frustrati

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca faptul ca Liviu Dragnea a venit luni la Parlament cu doua valize, ca raspuns la dezvpluirile jurnalistilor de la Rise Project, arata frustrarea liderului. continuă pe B1

Victor Ponta, atac dur la contestatarii Corinei Cretu: Dincolo de acesti sobolani sunt milioane de romani ce nu pot fi cumparati cu bani murdari

Victor Ponta ii ia partea comisarului european Corina Cretu in scandalul cu PSD privind banii europeni pentru proiecte. Fostul premier arata ca aceasta a contribuit din plin pentru ca Romania sa absoarba 5.

Scrisoare devastatoare pentru LIVIU DRAGNEA inainte de CEX! Un greu din PSD cere DEMISIA: Pestele de la cap se impute

Sorin Iliesiu, membru al Consiliului de Administratie al TVR, transmite o scrisoare deschisa catre membrii Comitetului Executiv al PSD in care atrage atentia ca Liviu Dragnea trebuie demis de la conducerea.

Zi grea pentru Liviu Dragnea: Termen la Curtea Suprema in aceeasi zi cu CEx-ul PSD

Va fi o zi plina, luni, pentru liderul PSD, Liviu Dragnea! Pe langa faptul ca se anunta un Comitet Executiv foarte tensionat pe fondul disputelor interne, Dragnea va termen si la inalta Curte de Casatie si.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. inalta Curte judeca apelul in dosarul DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, apelul in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu.

Teleormanleaks. Brazilia sau Columbia? Unde e facuta poza in care apare Liviu Dragnea (FOTO)

Lovitura pentru Liviu Dragnea si apropiatii sai implicati in Dosarul Tel Drum! Jurnalistii de la RISE Project au anuntat ca au intrat in posesia unei valize pline cu documente despre seful PSD si.

Liviu Dragnea incearca sa scape de condamnarea de trei ani si jumatate de inchisoare

Zi cruciala pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD merge, luni, la inalta Curte, acolo unde se va judeca dosarul in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Este vorba despre.

MACEL iN PSD. Victor Ponta: Nu am vazut niciodata asa ceva. Ori faci ca Dragnea, ori esti data afara

Se anunta macel in PSD. Victor Ponta a declarat, luni, ca cine nu este cu Liviu Dragnea este impotriva lui, iar seful PSD este pregatit sa taie in carne vie pentru a-si salva pielea. Nu am.

Victor Ponta, despre legaturile lui Dragnea cu Tel Drum: Un caz mai mare de coruptie mai mare in ultimii 28 de ani nu exista

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni seara ca, daca ar iesi la iveala documente privind legatura lui Liviu Dragnea cu Tel Drum, am asista la cel mai mare caz de coruptie din ultimii 28 de.

Victor Ponta detoneaza dosarul Tel Drum: E un caz de crima organizata si coruptie

Circul facut de Liviu Dragnea, luni, in Parlament, cand s-a prezentat, ironic, in fata jurnalistilor cu doua valize, drept reactie la dezvaluirile facute de RISE Project, este asapru criticat de fostul sau co.

Victor Ponta condamna dezastrul din agricultura: Petre Daea tine discursuri populiste in care il confunda pe Dragnea cu Ceausescu. Nu exista nicio masura concreta de sprijin

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni duri situatia actuala din agricultura, aratand ca in afara de discursuri peceriste tinute de Petre Daea si de despagubiri anuntate populist, sub guvernarea.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )