Libnet.ro
UNICEF

14:45

Victor Ponta, mesaj pentru parlamentarii care s-au intors in PSD: Le-am oferit sansa sa iasa din minciuna. Sa nu spuna ca NU au avut alternativa!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj pentru parlamentarii care s-au intors in PSD: Le-am oferit sansa sa iasa din minciuna. Sa nu spuna ca NU au avut alternativa!

Fostul premier Victor Ponta le-a transmis deputatilor care s-au razgandit si s-au reinscris in PSD, dupa ce anterior au anuntat ca adera la formatiunea PRO Romania, ca el le-a oferit o alternativa si. continuă pe Antena3

Dancila: Tinta lui Victor Ponta este Partidul Social Democrat, pe care-l uraste si pe care vrea sa-l distruga

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica dur pe fostul lider al PSD Victor Ponta, spunand ca acesta uraste si vrea sa distruga PSD, Dancila sustinand ca Ponta nu este dorit de partid, pe motiv ca este lispit de credibilitate si de loialitate.

Victor Ponta: Nu votam pentru un Guvern PNL-USR, pentru ca nu sunt pregatiti sa mearga la Palatul Victoria. Dancila, un populism aproape disperat Ce va face Pro Romania la motiune (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a declarat luni seara, in direct pe B1TV, ca nu va vota un guvern format din PNL si USR, nu neaparat pentru ca e ceva rau, ci pentru ca nu crede ca sunt pregat.

Victor Ponta, despre adevaratul scop al motiunii de cenzura: Nu va mai fi candidat la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut declaratii referitoare la adevaratul scop al motiunii de cenzura. Daca va trece, in mod cert Viorica Dancila nu va mai reprezenta o optiune viabila pentru candidatura la prezidentiale, din partea PSD. Acest lucru il va avantaja pe Mircea Diaconu, fiind sustinut de Pro Romania si de ALDE. Victor Ponta, despre adevaratul .

Victor Ponta, intalnire inainte de motiunea de cenzura: Noi aducem 30 de voturi. Oamenii pusi de USR pe lista au batut palma cu PSD - FOTO

Victor Ponta sustine ca cei 30 de deputati si senatori ai partidului vor fi prezenti joi la motiunea de cenzura si vor vota vedere pentru binele tuturor. Ne-am intalnit azi la Sediul ProRomania toti.

Victor Ponta: As vrea o noua majoritate alaturi de PSD, dar nu sa fiu premier. Spre deosebire de Dancila, eu gandesc Moment inedit in deschiderea dialogului dintre liderul Pro Romania si Tudor Musat (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat marti seara, in direct pe B1TV, ca Viorica Dancila este primul premier gata sa scoata 1,4 miliarde de lei din bugetul public doar pentru a-si atrage sprijin.

Viorica Dancila, acuzata ca ar fi promis 18 ministere pentru a trece cu bine de motiune. Victor Ponta: Eu i-am numarat. Ma gandeam ca o sa ma sune si pe mine sa-mi propuna si mie ceva

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca premierul Viorica Dancila a promis, in acest weekend, 18 posturi de ministri parlamentarilor din afara PSD, in speranta ca acestia vor sprijini actuala putere la.

VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de cenzura in Parlament va propune PSD sa refaca majoritatea de stanga, fara Viorica Dancila, mentionand ca are doua sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid.

Dancila, despre Victor Ponta: Dorinta lui e de a distruge PSD E exclus ca PSD sa guverneze cu Ponta si Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a lansat acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta despre care a precizat ca nu isi va respecta niciodata cuvantul fata de nimeni, in contextul motiunii de cenzura. De asemenea,.

Mihai Fifor: Spre deosebire de Victor Ponta, eu nu sunt cameleon. in 2015 era doar o poza pusa in geam

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat luni dimineata pe fostul coleg de partid Victor Ponta, despre care spune ca este un cameleon. Fifor il critica pe liderul Pro Romania ca in 2015 se laudat cu o munca care nu-i apartinea. Munca o faceau altii, cei pe care acum ii denigreaza. Ca asa fac cameleonii, a subliniat social-democratul.

Fifor: Victor Ponta i-a promis lui Klaus Iohannis ca va racola parlamentari PSD si nu a reusit

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca Victor Ponta i-a promis lui Klaus Iohannis ca va racola parlamentari PSD si nu a reusit. in plus, Fifor afirma ca Victor Ponta nu mai convinge pe nimeni. Victore, esti si ai fost mereu nu pro Romania, ci pro tradare, a mai spus Fifor, relateaza news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )