Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta: In mod sigur taxa auto trebuie modificata in sensul in care si Comisia Europeana ne-a cerut

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: In mod sigur taxa auto trebuie modificata in sensul in care si Comisia Europeana ne-a cerut

Taxa de prima inmatriculare nemultumeste pe toata lumea, a blocat instantele din tara si trebuie in mod sigur modificata, a declarat premierul Victor Ponta la deschiderea editiei 2012 a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii SABA). El a mai spus ca numarul de morti din accidente rutiere este mult prea mare, iar autoturismul a devenit o arma a crimei, astfel ca ar fi nevoie ca unele lucruri sa fie schimbate, cum ar fi acordarea permiselor de conducere sau a licentelor de transport persoane. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Taxa de prima inmatriculare auto va fi inlocuita cu una de mediu, speram de la 1 ianuarie 2013

Premierul Victor Ponta, in timpul unei vizite la Salonul Auto, ca sistemul de taxare a proprietarilor de autovehicule va fi modificat incepand cu 2013, prin inlocuirea actualei taxe de prima inmatriculare cu o.

Victor Ponta, la Salonul Auto: Suntem o tara care nu are inca o strategie de siguranta rutiera

Premierul Victor Ponta a fost prezent vineri la Salonul Auto de la Baneasa, unde a facut unele declaratii despre cat de importanta este industria auto pentru Romania si despre sistemul taxe si impozite care.

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2012 este gata de start, cu aproape 20 de masini in premiera nationala. Premierul, Victor Ponta, vine la deschidere

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii SABA) este gata de start, urmand sa se tina in perioada 19-28 octombrie la Romaero Baneasa. Organizatorii spun ca vor fi prezentate aproape 20 de masini in premiera nationala, iar noua generatie a SUV-ului Honda CR-V va fi lansata oficial in Romania in cadrul Salonului. Deschiderea va avea loc vineri, 19 octombrie, in prezenta premierului Romaniei, Victor Ponta, potrivit organizatorilor.

Victor Ponta la mitingul USL: Nu ne putem opri, anul acesta trebuie sa mergem pana la capat

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a vorbit celor 60. 000 de oameni adunati pe National Arena la lansarea candidatilor USL despre forta care trebuie sa mearga mai departe pe 9 decembrie, la alegerile.

Victor Ponta: N-am taiat niciun leu de la drumuri si de la fonduri europene. / Cota unica va ramane 16% in 2013, trebuie sa renegociem redeventele

N-am taiat niciun leu de la drumuri si de la fonduri europene, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, prezent, la Brazi, la ceremonia de inaugurare a centralei electrice Petrom. Primul ministru a mai afirmat ca, in 2013, cota unica ramane la 16%, in schimb, daca vorbim de redevente trebuie sa le renegociem.

Programul Rabla: Guvernul ar putea limita numarul tichetelor la un singur voucher - Victor Ponta

Guvernul ar putea limita numarul tichetelor acordate in schimbul casarii masinilor vechi la un singur astfel de voucher, fata de trei tichete acordate in prezent, care sa poata fi folosit numai de catre proprietarul masinii scoase din uz, nu si de catre intermediar, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Victor Ponta la mitingul USL: Vom propune in modificarea Constitutiei un rol clar al presedintelui, al premierului si al Parlamentului

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a vorbit celor 60. 000 de oameni adunati pe National Arena la lansarea candidatilor USL despre forta care trebuie sa mearga mai departe pe 9 decembrie, la alegerile.

Victor Ponta si Boiko Borisov vor traversa podul Calafat-Vidin pe 24 octombrie.

Premierul Victor Ponta, impreuna cu omologul sau bulgar, Boiko Borisov, vor traversa podul Calafat-Vidin pe 24 octombrie, anunta Biroul premierului bulgar, citat de Mediafax. Podul Calafat - Vidin urmeaza sa fie inaugurat oficial inainte de sfarsitul anului. Podul este aproape finalizat, se poate merge pe el, asa ca am stabilit cu premierul Ponta sa trecem pe el, a spus Borisov. Premierul bulgar s-a aflat la Bucuresti pentru a participa la reuniunea Partidului Popular European.

European Voice: Victor Ponta, un oportunist agresiv caruia ii plac ambuscadele politice

European Voice, publicatie editata de Economist Group, a publicat joi un profil dur al premierului Victor Ponta intitulat Oportunistul agresiv articol cu plata). Materialul semnat de Andrew Garner trece in revista parcursul lui Ponta aratand ca ii plac ambuscadele politice si ca este, cu siguranta, un om care loveste repede si eficient.

Victor Ponta, in vizita la Belgrad pentru discutii cu premierul sarb si comunitatile de romani

Premierul Victor Ponta va pleca joi la Belgrad, unde se va intalni cu omologul sau sarb, Ivica Dacic, anunta Mediafax. Joi seara, Ponta se va intalni cu membrii comunitatii de romani din Serbia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )