Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta pierde procesul cu sotul Alinei Gorghiu

Antena3 Antena3,
Victor Ponta pierde procesul cu sotul Alinei Gorghiu

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv, joi, ca Victor Ponta sa-i plateasca fostului ministru Lucian Isar daune morale in cuantum de 10. 000 de lei. Initial, in aprilie 2017, Judecatoria Sectorului 2. continuă pe Antena3

Victor Ponta a fost condamnat de catre Tribunalul Bucuresti

Victor Ponta a fost condamnat de catre Tribunalul Bucuresti la plata de daune morale catre fostul ministru Lucian Isar. Fostul premier trebuie sa plateasca o suma de 10. 000 de lei, desi, mai intai.

Tribunalul Bucuresti: Victor Ponta trebuie sa-i plateasca lui Isar daune morale de 10.000 lei

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv, joi, ca Victor Ponta sa-i plateasca fostului ministru Lucian Isar daune morale in cuantum de 10. 000 de lei, potrivit Agerpres.

Dacian Ciolos: Vad ca Victor Ponta a scris ca as fi negociat cu Liviu Dragnea sa raman premier in guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit demult!

Fostul premier Dacian Ciolos a scris joi, pe pagina sa de Facebook, ca Vad ca Victor Ponta a scris ca as fi negociat cu Liviu Dragnea sa raman premier in guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit demult! Ciolos afirma ca Nu numai ca nu am negociat nimic cu Liviu Dragnea, dar am spus public, raspicat, de mai multe ori, ca nu as accepta sa fiu Premier sau altceva intr-un guvern impreuna cu PSD, dupa alegerile din decembrie 2016.

Victor Ponta: Mihai Tudose s-a decis sa fie prim-ministru. Asta este o veste buna

Fostul premier Victor Ponta afirma, intr-o postare pe Facebook, ca este bine ca premierul Mihai Tudose ramane in functie, dar considera ca acesta ar trebui sa preia conducerea PSD,.

Victor Ponta: Exista o singura solutie cat de cat buna in acest moment - Tudose sa preia si conducerea PSD si sa incerce sa guverneze bine

Fostul premier Victor Ponta scrie, miercuri dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca :Exista o singura solutie cat de cat buna in acest moment : Tudose sa preia si conducerea PSD si sa incerce sa guverneze bine, ela adaugand ca Eu stiu sper sa stie si Tudose) ca daca Dragnea ramane sef la Partid totul va merge din rau in mai rau - Dragnea va sabota Guvernul din Parlament, va controla alte institutii unde si-a plantat oamenii in primul rand Curtea de Conturi) , va anunta zi de zi masuri populiste si va da vina pentru orice problema pe Tudose.

Victor Ponta: Tudose poate realiza ce nu a reusit Grindeanu, debarcarea lui Dragnea

Victor Ponta nu a ramas indiferent la scandalul ce a izbucnit intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea si a spus ca actualul premier ar putea salva PSD si Guvernarea, ceea ce predecesorul sau, Sorin Grindeanu, nu.

Victor Ponta: Tudose poate salva guvernarea. Cat timp e Dragnea acolo, nu vom avea viitor

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a reactionat dupa marturisirile lui Tudose, la Antena 3, privind relatia sa cu Liviu Dragnea, care nu se afla intr-un moment fericit. Deputatul PSD sustine ca actualul sef al Executivului poate sa salveze guvernarea PSD.

Victor Ponta, reactie la miniremanierea pe care o vrea Tudose: Daca are curaj, Mihai Tudose poate salva PSD si Guvernarea

Victor Ponta a reactionat pe Facebook, dupa ce premierul Mihai Tudose a lasat de inteles caSevil Shaiddeh si Rovana Plumb ar urma sa paraseasca Executivul. Eu tot spun de peste un an -.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )