Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: PNL este mai periculos pentru Romania decat epidemia de coronavirus

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: PNL este mai periculos pentru Romania decat epidemia de coronavirus

Victor Ponta a reactionat dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat cu cateva minute inainte inceperii plenului reunit al Parlamentului pentru investirea Guvernului. continuă pe Antena3

Victor Ponta cere partidelor sa voteze Guvernul Citu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, cere partidelor sa voteze Guvernul Citu, precizand ca este nevoie de un guvern cu puteri depline pentru limitarea efectelor crizei provocate de coronavirus.

Victor Ponta accepta ca alegerile locale sa aiba loc pe 28 iunie doar daca Romania scapa de coronavirus. Vosganian: Decizia finala peste doua saptamani

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a declarat marti, la finalul negocierilor cu premierul interimar Ludovic Orban ca accepta ca in data de 28 iunie sa aiba loc alegerile locale doar daca sunt indeplinite anumite conditii. De cealalta parte, vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian a precizat ca formatiunea din care face parte va anunta decizia peste doua saptamani.

Victor Ponta, dezvaluiri de la consultarile cu Orban: Cum faceti sectii de vot in Italia?

Victor Ponta a anuntat culisele discutiei cu Ludovic Orban de la negocierile pentru data alegerilor locale.

Victor Ponta: intr-o tara normala il impuscau pe Citu si ai lui!

Victor Ponta sustine ca Florin Citu a dezertat in plina situatie de razboi cu coronavirusul, iar daca eram intr-o alta tara, normala, Citu si liberalii ar fi fost impuscati.

Alegerile locale 2020. Victor Ponta: Suntem de acord cu alegeri locale pe 28 iunie

Alegerile locale din 2020 s-ar putea desfasura pe data de 28 iunie. Victor Ponta a anuntat la finalul negocierilor cu Ludovic Orban pe tema datei alegerilor locale ca acestea se pot desfasura pe 28 iunie, dar cu o singura conditie.

PSD: PNL are majoritatea necesara pentru investirea Guvernului Citu. Depinde doar de ei

Partidul Social Democrat a transmis ca PNL are majoritatea necesara pentru investirea Guvernului Citu si ca totul depinde doar de vointa formatiunii parlamentare.

Ionut Gologan nu a scapat de ce este mai rau! Ce au decis acum autoritatile din Malaezia pentru roman

Acum, mai bine de 8 ani, presa romaneasca, si nu numai, scria amplu despre cazul lui Ionut Gologan, romanul arestat pe aeroportul din Kuala Lumpur cu aproape 1,5 kilograme de metamfetamine in bagaje. Ionut, in timpul anchetei, declara ca nu stia ca are droguri intr-un compartiment ascuns al gentii si era pasibil, conform legislatiei, de .

Ce este mai rau, abia acum urmeaza. Ce se intampla cu coronavirus in aprilie. Medicii romani avertizeaza

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a avertizat ca varful epidemiei de COVID-19s-ar putea inregistra in lunile aprilie-mai. Acesta spera ca pana in vara transmiterea virusului sa se faca mai dificil. Datorita vremii uscate si calde, numarul infectiilor va scadea considerabil, este de parere Rafila. Ce este mai rau, urmeaza Vestea proasta insa, este .

Coronavirus: Thailanda anuleaza acordarea vizei pentru Romania

Thailanda a anulat miercuri acordarea vizei la sosire pentru cetatenii din 18 state, printre care si Romania, a informat Ministerul de Interne de la Bangkok, masura fiind luata pentru a limita raspandirea noului coronavirus, transmite Reuters.

FRF schimba locul de desfasurare pentru Romania - Danemarca la tineret

Avand in vedere decizia Guvernului Romaniei, conform careia se interzic adunarile a peste 1. 000 de oameni la evenimente sociale pentru a preintampina raspandirea virusului Covid-19, partida Romania U21 Danemarca U21 se va disputa fara spectatori, anunta FRF.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )