Libnet.ro
UNICEF

08:15

Victor Ponta nu vrea sa mai fie premier

Antena3 Antena3,
Victor Ponta nu vrea sa mai fie premier

Premierul Victor Ponta a facut, joi, un anunt-surpriza: nu mai vrea un nou mandat de prim-ministru. Nu e cazul insa ca Opozitia sa se bucure, pentru ca Ponta nu are de gand nici sa plece de la. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta vrea infiintarea unui board al ANAF care sa asigure implementarea politicilor bugetare

Victor Ponta a declarat marti ca doreste infiintarea unui board al ANAF la fel ca in alte tari europene care sa asigure implementarea politicilor bugetare. De asemenea, premierul a declarat ca vrea sa.

Victor Ponta: Cat mai multa iubire cu doamna Gorghiu ne ajuta

In timp ce premierul Ponta bate drumul la DNA, PSD se apropie tot mai tare de Opozitie. Dupa ce au cazut la pace asupra Codului Fiscal, in varianta dorita de PNL, Liviu Dragnea a anuntat o noua colabor.

Victor Ponta a plecat de la DNA

ACTUALIZARE 15:58 Ponta: Am facut cerere de disjungere din dosar a partii care ma vizeaza Premierul Victor Ponta a parasit sediul DNA, spunand ca a raspuns tuturor intrebarilor procurorului si a facut o cerere pentru a fi disjunsa din dosarul mare Turceni-Rovinari partea care il vizeaza pe el, astfel incat cauza sa fie solutionata mai repede, transmit surse din presa.

Victor Ponta s-a prezentat la DNA

Premierul Victor Ponta s-a prezentat astazi pentru a patra oara la DNA, el fiind urmarit penal in dosarul Rovinari-Turceni.

Victor Ponta: Pe Vasile Blaga l-a luat gura pe dinainte si v-a spus de ce vrea el la guvernare, sa organizeze alegerile

Premierul Victor Ponta a spus marti ca, potrivit declaratiilor copresedintelui PNL Vasile Blaga, liberalii vor la guvernare pentru a organiza alegerile si nu pentru a face ceva mai bun pentru tara, informeaza.

Anuntul important facut de Victor Ponta pe Twitter. Premierul se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, pe Twitter, o intalnire de lucru cu presedintele Klaus Iohannis, pe tema Republicii Moldova, mentionand ca Romania ramane cel mai hotarat sustinator al.

Victor Ponta, la iesirea de la DNA: Am cerut sa fie disjunsa cauza mea din dosarul mare. Am raspuns la toate intrebarile (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, care s-a prezentat joi la sediul DNA, a declarat ca a cerut ca partea de dosar care il priveste sa fie disjunsa din dosarul mare, pentru a se rezolva mai repede. Acesta a mai precizat ca a.

Victor Ponta: Masura cu 9% TVA la alimente a adus incasari pe luna august. Taxe mai mici si ANAF puternic, asta inseamna crestere economica (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat luni, dupa sedinta din PSD pe tema Codului Fiscal, ca masura cu 9% la suta la alimente a adus incasari mai mari in luna august si acest lucru, spune el, ar trebui sa fie un.

Victor Ponta, audiat in 90 de minute la DNA. Ce a solicitat premierul

UPDATE- Victor Ponta a declarat, la iesirea din DNA, ca a raspuns la toate intrebarile procurorilor. Premierul a cerut procurorului DNA sa fie anchetat separat de ceilalti inculpati din dosarul Turceni-Rovinari.

Victor Ponta, mesaj din seria Its the economy: Datele oficiale INS - Investitii cu 7,2% mai mari in semestrul I 2015 fata de semestrul I 2014

Premierul Victor Ponta a postat miercuri, pe pagina personala de Facebook, un nu mesaj din seria Its the economy, in care ofera detalii despre investitiile care s-au facut in Romania in primul semestru din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )