Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta si Pro Romania n-au semnat motiunea de cenzura: Nu am vazut textul deocamdata. Primul lucru, vrem sa vedem daca toata lumea joaca corect (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta si Pro Romania n-au semnat motiunea de cenzura: Nu am vazut textul deocamdata. Primul lucru, vrem sa vedem daca toata lumea joaca corect (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca parlamentarii Pro Romania nu au semnat motiunea de cenzura, pentru ca inca nu au primit un text in acest sens. Nu o sa va spun niciodata ca o sa fac ceva ce nu va. continuă pe B1

Daniel Zamfir (ALDE) respinge vehement alianta cu Pro Romania: Nu am ce sa caut cu SARPELE in casa. Nu pot sa fiu impotriva statului paralel cu Ponta langa mine

Daniel Zamfir, liderul senatorilor ALDE, continua atacurile la adresa lui Calin-Popescu Tariceanu, dupa ruperea aliantei cu PSD, si respinge categoric asocierea cu partidul condus de Victor Ponta, Pro.

Liderul senatorilor ALDE: Nu vad de ce sunt mai frecventabili Ponta-Tudose-limbric decat Dancila-Teodorovici-Fifor!

Liderul senatorilor ALDE, Daniel Zamfir, spune ca nu intelege trecerea brusca pe care ALDE a savarsit-o in doar o saptamana de la a incerca sa dea un suflu nou guvernarii, la iesirea de la guvernare si indreptarea catre o socanta fuziune cu Ponta-Tudose-si-un-limbric. Zamfir mai afirma ca nici el si nici colegi cu greutate in ALDE nu au fost consultati si sugereaza ca Mircea Diaconu ar putea fi sustinut pentru alegerile prezidentiale fara a fi nevoie de o alianta intre ALDE si partidul condus de Victor Ponta, Pro Romania, vazut drept un instrument al statului paralel.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzua: Ce sa semnez? Nu am vazut textul!

PRO Romania asteapta ca premierul Viorica Dancila sa vina sa ceara votul Parlamentului pentru a ramane la guvernare, a declarat miercuri liderul formatiunii, Victor Ponta. Am discutat cu colegii par.

Liderul Pro Romania, convins 100% ca vine furtuna economica. Victor Ponta: Dupa ce l-au luat cu duba pe Dragnea, toti au devenit curajosi. Cum a fost dupa ce a fugit Ceausescu

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, este convins ca suta la suta vine furtuna economica, potrivit stiripesurse. ro. Printre altele, fostul premier a comentat si situatia politica interna,.

Bianca Roman, fosta ispita la Insula Iubirii si proaspat inscrisa in Pro Romania: Am incredere in domnul presedinte Ponta. Sunt convinsa ca pot fi utila societatii din care fac parte (VIDEO)

Tanara Bianca Roman, o fosta ispita de la Insula Iubirii, a devenit de curand membra a Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta. Aceasta ocupa functia de coordonator Pro Romania tineret Rasnov,.

O fosta ispita de la Insula Iubirii s-a inscris in Pro Romania: Cine este tanara care face parte din echipa lui Victor Ponta si ce controverse a provocat in mediul online(FOTO)

Bianca Roman, ajunsa celebradin postura de ispita la Insula Iubirii, a devenit membra a partidului lui Victor Ponta. Dovada stau imaginile publicate de aceasta pe pagina ei de Facebook, unde,.

VICTOR PONTA: O asteptam pe doamna Dancila sa vina urgent sa ceara votul Parlamentului

PRO Romania asteapta ca premierul Viorica Dancila sa vina sa ceara votul Parlamentului pentru a ramane la guvernare, a declarat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta.

VICTOR PONTA: Dan Barna mai bine s-ar ocupa sa guverneze

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a criticat luni varianta avansata de liderul USR, Dan Barna, care a anuntat ca isi doreste alegeri anticipate, si a afirmat ca acesta mai bine s-ar ocupa sa guverneze.

EUGEN TOMAC: PMP n-are nicio intelegere cu Pro Romania

Partidul Miscarea Populara PMP) n-are niciun fel de intelegere cu Pro Romania, respectiv cu liderul acestei formatiuni, Victor Ponta, si nici cu presedintele PSD, Viorica Dancila, privitor la un grup senatorial, a precizat, miercuri, liderul PMP, Eugen Tomac.

Victor Ponta: Dancila va ramane premier pana la turul 2 al prezidentialelor. Cam toata lumea are nevoie de un sac de box in care sa dea cu pumnii si cu picioarele fara sa se supere nimeni (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat lunui, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca Viorica Dancila, in contextul aceste crize guvernamentale, este sa me.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )