Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta: Pro Romania sustine motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Pro Romania sustine motiunea de cenzura

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, miercuri, dupa intalnirea cu liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ca el si majoritatea parlamentarilor partidului vor sustine motiunea de cenzura. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Pro Romania nu are o problema cu anticipatele, dar doar PSD le poate declansa, pentru ca are majoritate in birourile permanente ale Parlamentului (VIDEO)

Pro Romania nu are o problema cu alegerile anticipate, dar PSD controleaza calendarul in Birourile Permanente ale Parlamentului, astfel ca este singura formatiune ce poate declansa scrutinul inainte de termen, a .

Ponta schimba iar tabara si anunta ca va vota motiunea de cenzura: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru. PSD ar avea acum majoritatea pentru daramarea Guvernului Orban

Victor Ponta a anuntat ca va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune. Nu am votat guvernul PNL Orban pentru ca nu am avut.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta in ziua motiunii de cenzura. Avertisment pentru romani

Astazi in sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, PSD a pierdut majoritatea in Senat, iar pentru ca actualul Guvernul sa fie demis sunt necesare 233 de voturi. Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, pentru .

PSD recupereaza doi parlamentari de la Pro Romania, inaintea motiunii de cenzura. Pe ce voturi se bazeaza

Deputatii Georgian Pop si Corina Bogaciu se reintorc in PSD. Cei doi parlamentari se alaturasera anul trecut Pro Romania. Cu revenirea lui Pop si Bogaciu, PSD are acum 200 de senatori si deputati.

Mircea Titus-Dobre (Pro Romania): Nu o sa votam o motiune de cenzura care priveste strict PSD si PNL

Parlamentarii din Pro Romania nu vor vota motiunea de cenzura, deoarece PSD si PNL s-au inteles pentru caderea Guvernului Orban si declansarea alegerilor anticipate, sustine deputatul Mircea-Titus Dobre,.

Victor Ponta explica de ce Klaus Iohannis nu il poate nominaliza tot pe Orban premier: Cei care nu invata din istorie o repeta

Victor Ponta, liderul PRO Romania, l-a atentionat pe presedintele Klaus Iohannis sa nu faca aceeasi greseala caTraian Basescu in 2009 si sa-l numeasca tot pe Ludovic Orban premier, adaugand ca lucrul acesta ar putea conduce la o criza politica.

Ciolacu: Propunerea unica de premier a PSD si Pro Romania este Remus Pricopie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacul a anuntat, miercuri seara, dupa discutiia cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, ca va merge la Cotroceni cu o propunere unica, in persoana lui Remus Pricopie.

VICTOR PONTA ANUNTA CA VA VOTA MOTIUNEA PSD: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune

Victor Ponta a anuntat, miercuri, cu doua ore inainte de motiune, ca el va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune.

Ponta s-a razandit. Liderul Pro Romania anunta ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

Presedintele Pro Romania a anuntat marti seara pe Facebook ca a decis pana la urma sa voteze motiunea de cenzura. in urma cu doua saptamani acesta afirma ca nu o va face.

Victor Ponta anunta ca va vota pentru demiterea Cabinetului Orban

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri ca va vota motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban. Pro Romania are 27 de parlamentari, iar PSD si UDMR au impreuna 234, ceea ce inseamna ca impreuna pot demite guvernul cu 261 de voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )