Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta: Proiectul UDMR de autonomie nu va avea sustinere, nu este in spirit european

B1 B1,
Victor Ponta: Proiectul UDMR de autonomie nu va avea sustinere, nu este in spirit european

Proiectul UDMR de autonomie a Tinutului Secuiesc nu va avea sustinere in Parlament, nefiind o initiativa in spirit european, a declarat premierul Victor Ponta. Este clar ca nu va avea sustinere, nici din. continuă pe B1

Victor Ponta: Proiectul UDMR de autonomie nu este in spirit european

Prim-ministrul Romaniei si candidat social-democratilor pentru functia de presedinte al Romaniei a declarat marti seara, la Digi 24, ca proiectul UDMR de autonomie a Tinutului Secuiesc nu va avea sustinere in Parlament, deoarece nu este o initiativa in spirit european.

Ponta susaine ca proiectul UDMR de autonomie nu va avea sustinere

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Digi24 ca proiectul UDMR de autonomie a Tinutului Secuiesc nu va avea sustinere in Parlament, nefiind o initiativa in spirit european.

Ponta spune ca proiectul UDMR de autonomie nu va avea sustinere

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Digi24 ca proiectul UDMR de autonomie a Tinutului Secuiesc nu va avea sustinere in Parlament, nefiind o initiativa in spirit european.

Premierul Victor Ponta, invitat la Digi24, de la ora 20.30

Premierul Victor Ponta este invitatul emisiunii Jurnalul de seara, la postul de televiziune Digi24, incepand cu ora 20.

Ponta: Proiectul privind noile redevente petroliere va fi pus in dezbatere publica la inceputul anului 2015

Proiectul privind noile redevente pentru sectorul petrolier va fi pus in dezbatere la inceputul anului viitor si va introduce un sistem care sa asigure resurse bugetare la media europeana, dar care sa nu descurajeze investitiile prin perceperea unor taxe prea mari, a declarat premierul Victor Ponta.

Subiectele zilei: Intr-o atmosfera sobra, Tariceanu promite ca va fi un altfel de presedinte; Kelemen: Cred ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar; Portretul lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale: pacatele si virtut

Ponta este convins ca filmul despre cazul procurorului Cristian Panait nu are legatura cu el. Premierul Victor Ponta a declarat ca este convins ca filmul despre cazul procurorului Cristian Panait, regizat de Tudor Giurgiu, nu are nicio. DW: Rolul ANI in campania electorala. Agentia Nationala de Integritate a devenit, cu intentie sau fara intentie, un instrument electoral, punand sub semnul intrebarii neutralitatea institutiilor statului. Am aratat in mai multe randuri.

Victor Ponta: E nevoie de o dezbatere foarte larga pe tema Codului Silvic, pentru a opri taierile ilegale (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este nevoie de o dezbatere ampla pe tema CoduluiSilvic pentru a stopa taierile si afacerile cu lemn ilegale. Am discutat in cadrul coalitiei de guvernare care.

Premierul Victor Ponta, interviu pentru CNN. Romania trebuie sa le demostreze vecinilor ca succesul unei tari este un proiect european si pro-atlantic

Premierul Victor Ponta a acordat un interviu televiziunii americane CNN. Primul ministru a abordat teme economice si legate de politica externa. intrebat de ce considera ca ar fi un presedinte bun al Romaniei,.

Traian Basescu: Victor Ponta este exemplificarea perfecta a farseorului

Presedintele Traian Basescu a spus, sambata, la Congresul PNTCD de la Poiana Brasov, ca Victor Ponta este exemplificarea perfecta a farseorului si ca astfel de farisei sunt mai periculosi decat inaintasii lor care i-au crescut, Ion Iliescu sau Adrian Nastase, pentru ca lumea risca sa ii crediteze datorita tineretii.

Valorile nationale ale lui Victor Ponta

Nu, Institutul Cultural Roman - cu echipa lui Horia Patapievici - nu a avut pentru Victor Ponta o valoare nationala. Nu a contat ca facea prezenta in lume o cultura romaneasca vie, in dialog cu ceea ce e actualitate in cultura lumii. Nu. A contat doar faptul ca dl Ponta si partidul lui il categoriseau al lui Basescu. Asa ca a fost decapitat scurt. Putin i-a pasat lui Victor Ponta de gunoaiele pe care postul Antena 3 le-a revarsat asupra unor intelectuali de virf ca Andrei Plesu, Mircea Cartarescu, H. Patapievici. Statura lor culturala - recunoscuta in tara si in strainatate - nu are, pentru dl Ponta, valoare nationala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )