Libnet.ro
UNICEF

10:15

Victor Ponta: Rectificarea bugetara este negativa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta: Rectificarea bugetara este negativa

Fostul premier Victor Ponta sustine, avand in vedere cifrele oficiale publicate de Ministerul Finantelor Publice, ca rectificarea bugetara este negativa. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Rectificarea bugetara este negativa

Deputatul Victor Ponta afirma ca, vazand cifrele oficiale publicate de Ministerul Finantelor, rectificarea bugetara este negativa. Acum, avand cifrele oficiale publicate chia.

Ministrul Finantelor ii raspunde lui Victor Ponta: Rectificarea bugetara este pozitiva. Trebuie luate in calcul veniturile nefiscale

Ministrul de Finante, Ionut Misa, a declarat, la postul de televiziune, ca rectificarea bugetara este pozitiva, contracarand astfel acuzatiile aduse de Victor Ponta.

Ponta, despre rectificarea bugetara: Este negativa, o arata cifrele oficiale publicate chiar de Ministerul Finantelor

Deputatul Victor Ponta afirma ca, vazand cifrele oficiale publicate de Ministerul Finantelor, rectificarea bugetara este negativa. Acum, avand cifrele oficiale publicate chia.

Ionut Misa: Rectificarea bugetara este pozitiva. Trebuie luate in calcul veniturile nefiscale./ Cu privire la investitii: Daca proiectele vor fi demarate, nu vor exista probleme de contractare

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a contracarat duminica, laAntena 3, acuzatiile potrivit carora rectificarea bugetara este negativa prin faptul ca detractorii proiectului nu ar fi luat in calcul veniturile de natura nefiscal. In ceea ce priveste taierile de la investii, acesta a spus ca daca exista credite de angajament si proiectele vor fi demarate nu este nicio probleme din punct de vedere al contractarii.

VIDEO De ce spune Victor Ponta ca Tel Drum este a lui Liviu Dragnea: Mi-a cerut sa trec lacul Belina la CJ Teleorman/ Am fost destui oameni invitati acolo fara sa stim ca era proprietatea Tel Drum/ Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului

Fostul premier Victor Ponta afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca Liviu Dragnea i-a cerut pe cand era vicepremer sa treaca lacul Belina de la Apele Romane la Consiliul Judetean Teleorman, dar afirma ca a semnat hotararea de guvern fara sa stie ca lacul va ajunge in final la Tel Drum. Ponta mai spune ca Dragnea l-a invitat ulterior de mai multe ori pe lacul Belina, unde a fost la pescuit si fostul premier Sorin Grindeanu. Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului Dragnea, daca stiam ca ma duc intr-un loc al Tel Drum nu m-as fi dus, mai spune fostul premier. Ponta acuza serviciile de informatii si DNA ca ar fi stiut in toti acesti ani totul despre Tel Drum dar ca l-ar fi protejat pe Liviu Dragnea. Ponta declarase intr-un interviu publicat pe data de 5 septembrie de stiripesurse. ro ca suntem foarte multi care stim in mod direct ca Tel Drum e a lui Dragnea, fara sa-si sustina insa afirmatiile. Ponta il mai acuza pe Dragnea ca s-ar fi certat cu fostul ministru al transporturilor, Dan Sova, reprosandu-i ca firma de asfaltari Tel Drum ar fi dezavantajata de Compania Nationala de Drumuri aflata in subordinea ministrului. HotNews. ro a dezvaluit in luna mai Cum arata micul paradis la Dunare detinut de Teldrum, locul preferat al pescarului Dragnea. Aici s-a pozat cu premierul Grindeanu la prins stiuca. Tel Drum a dat mai departe lacul Belina in concesiune unei firme controlate de fiul lui Liviu Dragnea, care a renuntat la cesiune in februarie 2017 astfel ca lacul s-a intors la Tel Drum. Vezi aici toate detaliile).

Fost sef ANAF, acuzatii grave despre rectificarea bugetara. Ce spune ministrul Finantelor

Fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, a declarat in emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, ca Guvernul nu are bani, iar rectificarea bugetara este o marota propagandistica patentata de.

USR sustine ca de fapt rectificarea bugetara ar fi trebuit sa fie negativa: Guvernul Tudose refuza sa recunoasca propria incompetenta

USR sustine ca rectificarea bugetara ar fi trebuit sa fie negativa, deoarece veniturile au scazut, iar cheltuielile au crescut, actualul act al Guvernului fiind o minciuna .

Rectificarea bugetara sau iluzia traiului mai bun: Cu ce ii incalzeste pe bugetari ca vor avea salarii mai mari?

Rectificarea bugetara anuntata de Ministerul Finantelor Publice MFP) spulbera si ultima speranta in constientizarea, de catre guvenanti, a situatiei dezastruoase a economiei. Trecand peste faptul ca este departe de a fi o rectificare pozitiva, avand.

Rectificarea bugetara: ministerele care primesc mai multi bani si unde se fac taieri de fonduri

Rectificarea bugetara pozitiva care aloca sume suplimentare mai multor ministere, in special pentru plati de salarii, include si taieri de fonduri, cele mai mari sume fiind luate de la investitii Ministerul Dezvoltarii si la Ministerul Transporturilor.

Premierul Mihai Tudose, despre rectificarea bugetara: Am promis ca avem grija de politisti

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, ca rectificarea bugetara va fi pe plus, astfel ca Ministerul Educatiei si cel al Afacerilor Interne vor primi mai multi bani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )