Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta: Voi vota impotriva solicitarii DNA pentru ridicarea imunitatii parlamentare a Rovanei Plumb

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Voi vota impotriva solicitarii DNA pentru ridicarea imunitatii parlamentare a Rovanei Plumb

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri ca va vota impotriva ridicarii imunitatii parlamentare a ministrului Rovana Plumb, pentru ca este martor si nu a luat ea lacul Belina. continuă pe Hotnews

Ponta: Voi vota impotriva solicitarii DNA pentru ridicarea imunitatii Rovanei Plumb

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, a declarat miercuri ca va vota impotriva ridicarii imunitatii parlamentare a ministrului Rovana Plumb, pentru ca este martor si nu a luat ea lacul Belina.

Ponta, solidar cu PSD-ul: Voi vota impotriva solicitarii DNA pentru ridicarea imunitatii parlamentare a Rovanei Plumb

Fostul premier al Romaniei Victor Ponta a declarat miercuri ca va vota impotriva ridicarii imunitatii parlamentare a ministrului Rovana Plumb, deoarece aceasta apare in dosarul Belina i.

Dragnea: Voi vota impotriva cererii DNA de urmarire penala in cazul Plumb. Sa tipe si ambasadele

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, la Antena 3, ca va vota impotriva cererii DNA de ridicare a imunitatii ministrului Fondurilor europene, Rovana Plumb,.

Victor Ponta: Rovana Plumb e martor in dosarul Belina. Voi vota impotriva cererii DNA

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca va vota impotriva inceperii urmaririi penalefata de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice la data faptei, in legatura cu.

Liviu Dragnea: Nu cred ca nu ma cheama la DNA / Voi vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul constitutional sa votez asa cum doresc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara, in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la Directia Nationala Anticoruptie, chiar daca, in opinia sa, dosarul Belina este o fictiune, un atac violent la adresa Guvernului. Dragnea a anuntat si ca va vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, deputat PSD, pe care DNA a cerut sa o poata ancheta in dosarul Belina: Eu unul voi vota impotriva, sa spun de pe acum, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul acesta constitutional sa votez asa cum doresc eu si imi voi exercita acest drept.

Liviu Dragnea a anuntat ca va vota impotriva cererii de ridicare a imunitatii ministrului Rovana Plumb: Sa tipe si ambasadele, sa tipe toti

Liviu Dragnea a anuntat, la postul de televiziune Antena 3, ca va vota impotriva cererii DNA de ridicare a imunitatii ministrului Fondurilor europene, Rovana Plumb, el aratand ca isi va exercita acest drept chiar daca tipa toti si tipa si ambasadele.

Victor Ponta s-a decis cum va vota la solicitarea DNA in cazul ministrului Rovana Plumb

Victor Ponta s-a decis cum va vota la solicitarea DNA in cazul ministrului Rovana Plumb. Fostul premier a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care sussine ca fostul ministru al Mediului este o.

Victor Ponta, reactie dura, dupa ce a fost acuzat ca l-a denuntat pe seful PSD la DNA: Basescu si Dragnea sunt frati in minciuna

Dupa ce Traian Basescu a declarat ca este convins ca Victor Ponta l-a denuntat pe Liviu Dragnea la DNA, fostul premier a avut o reactie dura pe pagina sa de Facebook. Basescu si Dragnea =.

Victor Ponta duce o batalie crancena impotriva Guvernului Tudose: Am semnat. Este o prevedere nociva!

Victor Ponta duce o batalie dura impotriva Guvernului Tudose si a deciziei acestora de modificare a platii TVA de la 1 ianuarie. Am semnat aceasta petitie initiata de reprezentantii mediului de.

Victor Ponta ii raspunde fostului presedinte: Basescu si Dragnea = frati in minciuna!

Traian Basescu l-a acuzat pe Victor Ponta ca l-a denuntat pe Liviu Dragnea la DNA, iar fostul premier nu a ramas nepasator in urma acestor declaratii. Ponta a raspuns intr-un fel dur fostului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )