Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii Opozitei despre datoriile Realitatea TV

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii Opozitei despre datoriile Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare deschisa adresata copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook, in care vorbeste despre datoriile societatii. continuă pe Antena3

Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii Opozitei despre datoriile Realitatea TV, societate care se lauda cu protectia PNL

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare deschisa adresata copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook, in care vorbeste despre datoriile Realitatea.

Victor Ponta a discutat cu premierul Bulgariei despre criza refugiatilor

Cei doi premieri au vorbit si despre importanta unei decizii pozitive privind obtinerea de catre Romania si Bulgaria a primei faze a aderarii la spatiul Schengen, pentru granitele aeriene.

Alina Gorgiu, raspuns la scrisoarea lui Victor Ponta: Nu e in fisa postului meu daca o televiziune a facut evaziune fiscala

Alina Gorghiu i-a raspuns premierului Victor Ponta dupa ce acesta a trimis o scrisoare deschisa liderilor PNL in care acuza ca Realitatea TV, firma aflata in insolventa de 4 ani si cu datorii de 20 de.

Victor Ponta: Realitatea TV are datorii de 20 de milioane de lei si este de 4 ani in insolventa. Trebuie sa inceteze vechea separatie intre cei care platesc corect taxe si smecherii cu protectie politica

Premierul Victor Ponta a transmis o scrisoare deschisa, pe Facebook, copresedintilor PNL cu privire la situatia televiziunii Realitatea TV, companie aflata de patru ani in insolventa, cu datorii foarte mari.

Alina Gorghiu ii raspunde lui Victor Ponta in problema datoriilor Realitatea TV

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca scrisoarea deschisa a premierului Victor Ponta, privind datoriile societatii Realitatea Media SA, aflata de patru ani.

Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala: Smecheri cu protectie politica care isi permit de 4 ani sa nu plateasca niciun leu bugetului

Premierul Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala, intr-o scrisoare adresata copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga in care afirma ca reprezentanti ai postului de televiziune se lauda cu protectia si sprijinul PNL.

Victor Ponta, despre criza migrantilor: Lucrurile s-au transat, Romania nu e de acord cu cote obligatorii / Cel care voteaza in Consiliul European este presedintele, foarte bine ca a anuntat cati refugiati putem primi

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca, dupa declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste numarul de migranti pe care Romania ii poate primi lucrurile s-au transat, in sensul in care autoritatile de la Bucuresti nu sunt de acord cu cote obligatorii. 43Cel care voteaza in cadrul Consiliului European este presedintele, a amintit Ponta, subliniind ca e foarte bine ca seful statului a anuntat care sunt posibilitatile Romaniei in acest moment in privinta gazduirii de refugiati.

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Victor Ponta, despre refugiati: Lucrurile s-au transat deja, odata cu declaratia presedintelui. Romania nu este de acord cu cota obligatorie

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca lucrurile s-au transat luni, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis, privind refugiatii. Lucrurile s-au transat deja, odata cu declaratia presedintelui.

Victor Ponta, despre refugiati: Lucrurile s-au transat deja, odata cu declaratia presedintelui. Romania nu este de acord cu cote obligatorie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca lucrurile s-au transat luni, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis, privind refugiatii. Prin anuntul facut ieri de presedinte, cred ca lucrurile s-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )