Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta si-a prezentat trofeele din biroul de premier: Racheta de tenis primita de la Simona Halep, la loc de cinste. Sunt convins ca unii vor comenta acum

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta si-a prezentat trofeele din biroul de premier: Racheta de tenis primita de la Simona Halep, la loc de cinste. Sunt convins ca unii vor comenta acum

Premierul Victor Ponta i-a prezentat lui Victor Ciutacu Romania TV) trofeele din biroul sau, seful guvernului laudandu-se si cu o racheta de tenis primita de la Simona Halep. Sunt convins ca unii vor comenta acum, a declarat seful guvernului. Ponta: M-am intalnit la Roland Garros cu Crin si Geoana. continuă pe Hotnews

Victor Ponta si-a prezentat trofeele din biroul de premier: Racheta de tenis primita de la Simona Halep, la loc de cinste. Sunt convins ca unii vor comenta acum... Nu m-ati vazut sarind peste Simona in arena

Premierul Victor Ponta i-a prezentat lui Victor Ciutacu Romania TV) trofeele din biroul sau, seful guvernului laudandu-se si cu o racheta de tenis primita de la Simona Halep. Sunt convins ca unii vor comenta acum . ) Au fost la Roland Garros si Crin Antonescu si Mircea Geoana. Daca eu as spune ca din cauza lui Crin ati zice ca sunt cazut in cap, nu? Sau din cauza altcuiva, a fost replica premierului dupa ce a fost vehement acuzat de iubitorii sportului alb ca politizeaza evenimentul.

Sondaj CSCI, prezentat de RTV: Victor Ponta, castigator din primul tur la prezidentialele din noiembrie 2014

Un sondaj realizat, in perioada 3 - 5 iunie 2014, de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic CSCI) il desemneaza pe Victor Ponta drept castigator din primul tur la prezidentialele din toamna. Mai mult, aceeasi cercetare realizata de casa de sondare coordonata de un consilier al premierului il prezinta pe Ponta drept castigator detasat chiar si daca ar ajunge in turul doi, intr-o confruntare cu Mihai Razvan Ungureanu sau cu Klaus Iohannis.

Ponta, din biroul de la Guvern: M-am obisnuit ca va veni cineva in locul meu

Premierul Victor Ponta este invitat la Romania TV, de la ora 21. 00, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Guvernului.

Ponta, din biroul de la Guvern: Lista PSD pentru prezidentiale s-a redus. Am ramas eu si Oprescu

Premierul Victor Ponta s-a declarat dispus, luni seara, sa candideze la alegerile prezidentiale si a subliniat ca tandemul Klaus Iohannis-Vasile Blaga nu este de nebatut. El a aratat, de asemenea, ca Sorin Oprescu este o alta varianta luata in calcul in cursa pentru Cotroceni, insa a admis ca nu stie daca acesta din urma doreste sa candideze.

Alexandru Athanasiu: Nu cred ca Victor Ponta doreste sa candideze la presedintie

Alexandru Athanasiu a declarat, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3, ca nu crede ca Victor Ponta isi doreste sa candideze la alegerile prezidentiale. in privinta lui Victor Ponta,.

Sondaj CSCI: Victor Ponta are sanse sa castige alegerile prezidentiale din primul tur

Presedintele PSD Victor Ponta ar putea castiga alegerile prezidentiale din primul tur, potrivit ultimului sondaj CSCI, realizat dupa euroalegeri. Astfel, potrivit sondajului, Victor Ponta, candidand din partea alia.

Victor Ponta: Candidatul PSD la Presedintie va fi stabilit de congres (VIDEO)

Candidatul PSD la prezidentiale va fi ales in Congresul partidului, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta. El a spus ca pana atunci, probabil ca oricand cei care intentioneaza sa candideze pot anunta.

Victor Ponta: Adrian Sarbu mi-a propus sa ma faca presedinte. Eu i-am spus ca prefer sa-si plateasca taxele

Premierul Victor Ponta a dezvaluit, luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca fostul patron al PRO TV, Adrian Sarbu, i-a propus sa-l faca presedinte, insa l-a refuzat, spunandu-i sa-si.

Victor Ponta: Simona Halep va fi ambasador al turismului romanesc

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la utlima editie a Roland Garros, va fi ambasador al turismului romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta. Unde este cazul, marim premiile, in alte parti facem alte.

Victor Ponta: Dan Diaconescu nu va fi ministru

Dan Diaconescu nu va putea ocupa un post de ministru, functie solicitata de catre PPDD, deoarece unul dintre criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca un ministru este, alaturi de sustinerea politica, capacitatea prim-ministrului de a lucra cu acea persoana, a afirmat premierul Victor Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )